Dimecres, 12 de octubre de 2011 | 10:55
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Foment del Treball distingeix a Isidre Fainé com a Empresari de l'Any

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El president de La Caixa rebrà la Medalla d'Honor
Foment del Treball distingeix a Isidre Fainé com a Empresari de l'Any
06/10/2011 18:06
9faine-criteria
EP.- Foment del Treball ha distingit al president de La Caixa, Isidre Fainé, com a Empresari de l'Any i li ha atorgat la Medalla d'Honor en reconeixement pel "seu paper clau en el procés de reestructuració del sector de les caixes d'estalvi i per ser l'artífex de la reorganització del grup La Caixa i el naixement de CaixaBank", ha informat la patronal en un comunicat.
Foment del Treball ha distingit també a José Ferrer amb una Medalla d'Honor per la seva trajectòria empresarial al capdavant de Freixenet "per ser l'impulsor del procés de modernització del grup que a partir dels anys 60 ha portat a l'empresa a ser líder mundial en vins espumosos de qualitat".

El jurat dels premis també ha distingit a Grifols en la categoria d'Internacionalització; Semillas Fitó en R+D+i; Indústries Titan en medi-ambient, i Tomás Diago Esteva en Empresari de Futur.

Aquesta és la quarta edició de les Medalles d'Honor i els Premis Carles Ferrer Salat, que la patronal catalana convoca anualment en reconeixement a empresaris, empreses i entitats que hagin sobresortit en la seva activitat.

L'acte de lliurament tindrà lloc aquest divendres a la sala oval del Mnac i comptarà amb la presència de personalitats polítiques i econòmiques com el president de la Generalitat, Artur Mas; el secretari general de la Unió pel Mediterrani, Youssef Amrani, i el president de la CEOE, Juan Rosell.

Els membres del jurat d'aquest any són els presidents de la Càmera de Barcelona, Miquel Valls; del Cercle d'Economia, Josep Piqué; del RACC, Sebastià Salvadó; de l'Insitut Agrícola Català de Sant Isidre, Baldiri Ros; de la Societat Econòmica Barcelonina d'Amics del País, Miquel Roca; de l'Ateneu Barcelonès, Francesc Cabana; de l'Associació Espanyola de Directius, Pau Herrera; de Fepime, Eusebi Cima, i de Foment del Treball, Joaquim Gai de Montellà.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1