Dimecres, 12 de octubre de 2011 | 10:59
Vostè es troba a: Inici > Esports >

La directora de Comunicació del Barça, parella del Cap d'Esports de La Vanguardia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ho desvetlla Laporta, que es querellarà contra els mitjans de Godó
La directora de Comunicació del Barça, parella del Cap d'Esports de La Vanguardia
11/10/2011 11:04
9ketty-calatayud
L’expresident del Barça, Joan Laporta, denunciarà per calúmnies no només als membres de l’actual Junta sinó també a La Vanguardia i altres mitjans del Grup Godó. Assegura que han participat de les “contínues i sistemàtiques difamacions”.
Laporta sent que els mitjans de Godó han participat, en connivència amb l’actual Junta, d’”injúries, calúmnies, atemptats al meu honor, a la meva intimitat que m’han causat danys morals”, ha assegurat Laporta.

Segons que ha revelat el líder de Democràcia Catalana, un dels que signava la polèmica informació del passat diumenge era el cap d’Esports de La Vanguardia, Dagoberto Escorcia, que és la parella de la directora de comunicació del club, Ketty Calatayud, extreballadora del mateix diari.

La Vanguardia ha intentat defensar-se, i el seu director de comunicació, Màrius Carol, ha afirmat que només tenen “afany d’informar”.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1