Dimecres, 12 de octubre de 2011 | 10:55
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Les ràdios proposen a la LFP pagar, però per l'accés als camps

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La Lliga estudiarà la proposta
Les ràdios proposen a la LFP pagar, però per l'accés als camps
11/10/2011 19:25
radiosfutbol
EP.- Les ràdios han proposat a la Lliga de Futbol Professional (LFP) en una reunió celebrada aquest dimarts pagar per l'accés als camps de futbol i altres serveis oferts pels clubs per intentar acabar amb el conflicte, però han reiterat la seva negativa a abonar un cànon pels drets d'emissió.
La LFP ha contestat que analitzarà aquesta proposta, segons ha informat l'Associació Espanyola de Radiodifusió Comercial (AERC).

En la reunió, que ha tingut lloc a sol·licitud de les ràdios, els representants de les emissores han ofert als clubs, a través de la LFP, el pagament d'unes quantitats pels serveis oferts a les emissores de ràdio en els camps de futbol, que inclouen l'accés als estadis, les cabines i llocs de comentarista, i els serveis complementaris que van annexos al treball dels professionals de la informació.

No obstant això, els directius de les emissores han tornat a deixar clar que "aquest oferiment no inclou en cap cas el dret a les retransmissions futbolístiques, totals o parcials, que les ràdios entenen estan protegides tant constitucionalment com per la legislació audiovisual, retransmissions que suposen un pur exercici periodístic sense ús d'imatges del que aquesta ocorrent en els estadis".

El comunicat de l'AERC està signat pel secretari general de l'associació Alfonso Ruíz de Assín; Javier Pons, de Prisa Radio; Javier González Ferrari, d'Onda Cero; Rafael Pérez del Puerto, de la Cadena COPE; Jesús García, de Radio Marca; Benigno Moreno, de Radio Nacional de España; Eugeni Sallent, de RAC-1 i Enrique Laucirica, de la Federación de Organismos o Entidades de Radio y Televisión Autonómicos (FORTA).
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1