Dijous, 13 de octubre de 2011 | 15:31
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

L'ERO de Público deixa quasi indemne la redacció de Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Només dos periodistes afectats
L'ERO de Público deixa quasi indemne la redacció de Barcelona
Comunicació 05/10/2011 18:36
CatalunyaPress.- Finalment Públic, l’edició catalana de Público, ha sortit pràcticament indemne de l’ERO que l’empresa editora va plantejar, i que ha suposat que 28 periodistes hagin sortit de la redacció de Madrid amb baixes incentivades i prejubilacions.
A la redacció barcelonina, finalment, només hi ha hagut dues baixes, quan per percentatge haurien d’haver-se vist afectats set periodistes, segons que ha explicat a CatalunyaPress el portaveu del Sindicat de Periodistes, Fabián Nevado.

La resta de la plantilla catalana, formada per quinze persones, s’acollirà a un ERO temporal d’un màxim de 48 dies a l’atur a l’any.

Nevado ha destacat la importància de l’acord al que s’ha arribat a Públic, ja que “el que s’ha d’intentar és que hi hagi el mínim d’extinció de contractes”. Segons l’SPC, “Públic, el quadern en català, no hauria d’estar en perill en cap cas”.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1