Dijous, 13 de octubre de 2011 | 15:16
Vostè es troba a: Inici > Economia >

AENA retarda tres mesos la privatització d'El Prat i Barajas

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ampliat el termini de presentació d'ofertes
AENA retarda tres mesos la privatització d'El Prat i Barajas
13/10/2011 13:40
T4 de Barajas
El president d'AENA i Aena Aeroports, Juan Ignacio Lema, proposarà dilluns que ve al consell d'administració de l'ens prorrogar tres mesos més, fins al 31 de gener de 2012, el termini de presentació d'ofertes per a la licitació del 90% del capital de les societats concessionàries dels aeroports de Barcelona-El Prat i Madrid-Barajas.
D'aquesta forma, els set consorcis que liciten per les licitacions dels dos principals aeroports de la xarxa -liderats per FCC, Acciona, Ferrovial, Aeroports de París, la signatura d'inversió GMR, Abertis i el grup San José- tindran fins al proper 31 de gener de 2012 per presentar les seves ofertes, enfront del 31 d'octubre, termini inicialment previst.

La raó per a l'ampliació del termini és la petició per part d'aquestes empreses participants en el concurs a causa de les "dificultats per reunir el finançament necessari en la data establerta", va justificar AENA en una nota.

Aena Aeroports considera que l'ampliació del termini de presentació d'ofertes "reforça l'operació, ja que permetrà assegurar la màxima qualitat tècnica i financera de les ofertes que es presentin".

"Els consorcis han reiterat el seu interès per participar en el concurs, però addueixen que donades les creixents tensions en el sistema financer internacional necessiten més temps per reunir els recursos necessaris", va afegir.

La resta de condicions, tant econòmiques com tècniques, es mantindran tal com figuren en els plecs de licitació publicats, per "la qual cosa no podran optar altres empreses" al concurs ja iniciat, van explicar fonts de l'ens.
T4 de Barajas
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1