Divendres, 14 de octubre de 2011 | 10:36
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Antoni Fogue fa balanç del seu mandat amb alcaldes socialistes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El vicepresident 5a de la Diputació vol seguir treballant pel territori
Antoni Fogue fa balanç del seu mandat amb alcaldes socialistes
11/10/2011 20:58
Antoni Fogué
Més de 50 persones, entre alcaldes, regidors i caps de llista del PSC al Bages/Berguedà s’han reunit amb Antoni Fogué per fer balanç de totes aquelles accions que s'han dut a terme al llarg del seu comandament al capdavant de la institució provincial i les que encara resten per fer.
En la seva intervenció Fogué ha manifestat el seu interès per seguir col•laborant amb ells en tot el que sigui possible.

El vicepresident 5a, Antoni Fogué, ha afegit a més que durant el mandat 2008-2011, la inversió per habitant a la província de Barcelona ha estat de 80 euros/habitant mentre que al Bages/Berguedà ha estat de 223 euros/habitant. Quelcom que vol dir que "hem fet una política de reequilibri territorial, per millorar la qualitat de vida dels seus habitants. El Berguedà ha estat objecte de 376 actuacions en inversions, mentre al Bages, han estat 539 les activitats dutes a temer. Tots els ajuntaments, independentment del color polític ha tingut el suport de la Diputació de Barcelona. Tant de bo se segueixi aplicant el mateix criteri que fins ara”, ha destacat Fogué.

Antoni Fogué al temps ha manifestat la seva preocupació per la situació de les escoles de música municipals, el transport escolar no obligatori i les llars d'infants, davant la postura de la Generalitat de treure-les les ajudes. En aquest sentit és en el que s’ha preguntat “si fins ara el pagament era a tres parts: Generalitat, Ajuntaments i pares. Si aquella deixa de pagar qui correrà amb la despesa? Els pares, l'ajuntament?. O serà la Diputació qui substitueixi a la Generalitat? Això seria desistiment de les seves funcions, en un moment de crisi. Espero que no ho hagi de pagar la Diputació, perquè això vol dir que deixaria de fer altres coses també necessàries per al ciutadà. Quan vam deixar la Diputació de Barcelona, en caixa havia 50 milions d'euros en efectiu. Les finances de l'ens provincial estaven sanejades”.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1