Divendres, 14 de octubre de 2011 | 10:36
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Bòsnia: darrera oportunitat de Cristiano

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Portugal ja coneix el seu rival en la repesca de l'Eurocopa
Bòsnia: darrera oportunitat de Cristiano
13/10/2011 19:29
9cristiano-ronaldo
Cristiano Ronaldo s'enfrontarà a Bòsnia i Hercegovina en una de les quatre eliminatòries de la repesca per classificar-se per l'Eurocopa de 2012, que es disputarà a Ucraïna i Polònia, després de la celebració aquest dijous del sorteig en la localitat polonesa de Cracovia.
D'aquesta manera, el combinat lusità, que va perdre el bitllet directe després de caure el dimarts davant Dinamarca (2-1), s'enfrontarà a un vell conegut, amb el qual ja es va creuar en la mateixa situació, però amb la classificació Mundial de Sud-àfrica en joc.

En aquella ocasió, els llavors entrenats per Carlos Queiroz es van imposar amb treball, però guanyant tots dos partits per un ajustat 1-0, encara que ara tindran a més a favor el fet de jugar la tornada a casa, el contrari que fa dos anys.

A més, la dues modestes del bombo, Montenegro i Estònia, tindran com a rivals a la República Txeca, segona del grup d'Espanya i amb la tornada als Balcans, i a la competitiva República d'Irlanda, que jugarà el segon partit a Dublín, respectivament.

Finalment, l'últim partit d'aquest 'play-off', que es disputarà els dies 11-12 de novembre (anada) i el 15 del mateix mes (tornada), serà el que enfronti a Turquia i Croàcia, que es presenta molt igualat i amb els croats amb el factor camp a favor.

Repesca per l'Eurocopa 2012.:

Turquia - Croàcia

Estònia - República d'Irlanda

República Txeca - Montenegro

Bòsnia i Hercegovina - Portugal
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1