Divendres, 14 de octubre de 2011 | 10:42
Vostè es troba a: Inici > Política >

Les bases del PSC tenen clares les prioritats: més esquerra i més democràcia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El debat sobre el grup propi, en segon pla
Les bases del PSC tenen clares les prioritats: més esquerra i més democràcia
14/10/2011 09:06
9chacon-consell-nacional
El debat sobre el grup propi, sobre el que ha girat bona part del debat precongressual mediàtic –que no militant- no serà l’estrella del Congrés del PSC. La majoria de les esmenes presentades per les bases es refereixen a la necessitat de més esquerra i més democràcia.
Segons fonts de la direcció del PSC que cita El Periódico, el tema que hauria suscitat més esmenes és la necessitat de “fer un gir a l’esquerra” i “tornar als orígens ideològics” per ser capaç de presentar un model progressista de sortida a la crisi.

A més, les bases del PSC proposen que el partit, un cop renovat i amb nou discurs, sigui capaç d’abanderar la regeneració democràtica. En aquest sentit, les primàries a la francesa o les llistes obertes a les municipals són algunes de les propostes.

Precisament, aquest dijous es va celebrar un acte intern a la seu del partit on van ser convidats sindicalistes i altres agents socials amb l’objectiu de començar a obrir el partit.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1