Divendres, 14 de octubre de 2011 | 10:57
Vostè es troba a: Inici > Política >

Mas nomena un assessor amb sou de director general

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Roger Albinyana, un jove convergent que ja ha fet carrera
Mas nomena un assessor amb sou de director general
14/10/2011 09:40
roger-albinyana
Nou nomenament sospitós del Govern de la Generalitat. En aquest cas es tracta de Roger Albinyana, membre de les joventuts de Convergència i patró de la Fundació Catalunya Oberta, think tank del neoliberalisme sobiranista.
El cas és que, segons que publica El Confidencial, Albinyana cobrarà un sou proper al de director general quan només serà assessor de Mas en temes que afectin a la Unió per la Mediterrània (UpM) en la “identificació, promoció i desenvolupament de projectes” i actuar “d’enllaç entre la UpM i la Secretaria d’Assumptes Exteriors, en especial pel que fa referència a la participació del Govern”.

Aquest jove nascut l’any 1980, que és des del 2000 conseller nacional de CDC, cobrarà 80.000 euros anuals per realitzar aquesta feina, depenent de Presidència.

Altres nomenaments

En els prop de deu mesos de Govern de CiU, s’han produït diferents nomenaments polèmics. Entre ells destaca el de la filla de Daniel Osàcar, sospitós d’haver participat en el cas Millet, però també els ascensos ‘fulgurants’ de la periodista Mar Jiménez a Cultura, el de Salvador Grifells al departament d'atenció ciutadana i el de Laura Muñoz a la conselleria d'Empresa i Ocupació.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1