Divendres, 14 de octubre de 2011 | 10:59
Vostè es troba a: Inici > Política >

Montilla es mulla per Rubalcaba com a secretari general del PSOE

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Encara que reconeix que depèn de la seva voluntat i la del partit
Montilla es mulla per Rubalcaba com a secretari general del PSOE
Política 06/10/2011 12:38
L'ex president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, considera que "seria convenient" que el candidat socialista a la presidència del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, sigui secretari general del PSOE.
9montilla-anunci
Tot i que ha reconegut que això depèn de la seva voluntat i també del proper Congrés Federal del partit, l'encara primer secretari del PSC no ha especulat sobre la data del Congrés i només ha recordat que el límit per celebrar-lo estaria entorn de juny de l'any que ve, quatre anys després de l'anterior.

En tot cas, quan arribi aquest moment, Montilla ja no liderarà el PSC, ja que els socialistes catalans celebren el seu propi congrés entre el 16 i el 18 de desembre, del que sortirà una nova direcció.

Ha deixat clar que ha de ser Rubalcaba qui digui si vol aspirar a la secretaria general, però també ha expressat la seva opinió: "Crec que el candidat en aquests moments, el candidat a la presidència del Govern, seria convenient que fos el secretari general del PSOE, però això depèn del Congrés i depèn de la seva voluntat".

Sobre si la ministra Carme Chacón -que va renunciar a disputar a Rubalcaba la candidatura a la Moncloa- té el seu futur polític a Catalunya o a Madrid, Montilla només ha respost que dependrà de la seva voluntat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1