Dissabte, 15 de octubre de 2011 | 13:34
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

EL LLADRE DOLENT

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
EL LLADRE DOLENT
Andres Madrid
13/10/2011 12:05
El director d'una sucursal bancària de Vitòria, acuitat, segurament, per la penúria econòmica que patim, es va posar un passamuntanyes i un bigoti postís i va intentar atracar la seva pròpia oficina en companyia d'un cunyat. Com no estava molt posat en aquestes arts va ser detingut en el seu intent i ara espera a la presó la decisió judicial.

És clar que aquest pobre home mancava dels més elementals coneixements per ocupar el lloc si s'ha de jutjar per la manera tan primitiva utilitzada per portar-s'ho calentet.

Si hagués seguit les últimes tendències, hagués substituït el passamuntanyes per un master, l'arma del crim per la comptabilitat creativa i el bigoti postís per roba de marca i perfums caríssims.

Després, hagués utilitzat les seves amistats polítiques per aconseguir un càrrec de rellevància en una caixa d'estalvis (Castella La Macha o Mediterrani, per posar un exemple) i, tal com Déu mana, ara gaudiria d'un gojós retir, múltiples propietats i el respecte i admiració de les seves amistats que, al veure-ho passar, exclamarien: ¡És un geni de les finances!

I si algun jutge hagués tingut l'ocurrència d'investigar la seva gestió, li hagués aclaparat amb un brillant equip d'advocats que demostrarien, sense cap gènere de dubtes, que la seva gestió havia estat impecable i els fons que havien desaparegut de la caixa que els posi l'estat que per a això està.

Penarà el seu error a la presó, més que per lladre, per ignorant.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1