Dissabte, 15 de octubre de 2011 | 13:17
Vostè es troba a: Inici > Política >

El PSC respon a La Vanguardia que els plusos eren per a funcionaris

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Polèmica a la Diputació de Barcelona
El PSC respon a La Vanguardia que els plusos eren per a funcionaris
14/10/2011 19:54
9José Montilla y Celestino Corbacho
El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha recalcat aquest divendres que els plusos que havia habilitat la Diputació de Barcelona per als alts càrrecs quan finalitzessin les seves responsabilitats només els podien cobrar els funcionaris, després d'una informació errònia publicada a La Vanguardia.
El diari de Godó havia publicat aquest divendres una informació en la qual assenyalava que els alts càrrecs de la Diputació i dels seus organismes autònoms cobraven un plus al llarg dels deu anys posteriors a abandonar el càrrec, encara que en cada exercici la quantitat disminuïa.

En roda de premsa per presentar la precampanya del PSC, Zaragoza ha dit que aquest complement a la paga ho tenien els funcionaris que eren alts càrrecs "quan havien cessat les seves responsabilitats" i tornaven al seu nivell adquisitiu corresponent.

A més, La Vanguardia acusa a José Montilla de ser l'artífex d'aquesta mesura, mitjançant un decret presidencial, quan realment va ser Celestino Corbacho, el seu substitut al capdavant de l'entitat, qui va signar el document.

El nou equip de govern de la Diputació de Barcelona, encapçalat pel convergent Salvador Esteve, va suprimir al juliol aquests plusos i el ple va aprovar amb els vots de tots els grups excepte el PSC encarregar un informe jurídic per conèixer si eren legals.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1