Dissabte, 15 de octubre de 2011 | 13:29
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Èxit de la campanya "Tinc sang de sibarita"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Més de 2.000 donants marquen un nou rècord
Èxit de la campanya "Tinc sang de sibarita"
09/10/2011 16:39
Donació de sang
Un total de 2.181 persones han participat en la campanya "Tinc sang de sibarita", en la qual Ferran Adrià, Ada Parellada, Carles Gaig, Fermí Puig i els germans Roca, entre altres cuiners catalans de prestigi, han ofert degustacions als donants de sang.
La iniciativa, que s'ha dut a terme entre el 7 de setembre i el 5 d'octubre, es va iniciar a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona amb els plats de Parellada, i ha passat per l'Hospital Sant Pau, el Clínic i el Vall d'Hebron de Barcelona, la Mútua de Terrassa i l'Hospital Sant Joan de Reus, a més de la Biblioteca Pública del 22@ a Barcelona i l'espai de Catalunya Caixa de Girona.

La campanya ha buscat relacionar els bons hàbits alimentaris i la donació de sang amb l'objectiu de fidelizar i captar nous donants, a més de recuperar part de les reserves de sang que s'han anat reduint al llarg de l'estiu.

L'hospital que ha aconseguit el rècord ha estat el Clínic, on els plats d'Adrià han atret 439 donacions, seguit de la Vall d'Hebron, amb 411 donacions i el suport de Carles Abellán.

Alguns dels plats que s'han pogut degustar són croqueta de rostit, quiche de pernil ibèric, gaspatxo de cireres i truita de patates sense ou, entre uns altres.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1