Dissabte, 15 de octubre de 2011 | 13:30
Vostè es troba a: Inici > Política >

Salgado: "L'objectiu del 6% és irrenunciable"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Govern retalla la despesa als ministeris en 654 milions
Salgado: "L'objectiu del 6% és irrenunciable"
14/10/2011 14:26
9elena-salgado
El Consell de Ministres ha aprovat un reial decret que contempla crèdits extraordinaris per valor de 654 milions d'euros per fer front al desviament d'algunes partides i despeses no previstes als Pressupostos, segons la Ministra Elena Salgado, que ha assenyalat que el 6% és un objectiu "irrenunciable i ambiciós".
Així ho ha explicat la vicepresidenta i ministra d'Economia, Elena Salgado, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, on ha dit que el 6% és un objectiu "irrenunciable i ambiciós" i que ja està en condicions de dir que l'Estat va a comptar amb 4.000 milions extra aquest any gràcies a 2.000 milions procedents de la subhasta de l'espectre i altres 2.000 milions que procediran d'una despesa menor al previst en el pagament d'interessos del deute.

Salgado també ha explicat que aquest acord de no disponibilitat permetrà que les majors despeses per fer front a desviaments de despesa en algunes partides com la renda bàsica d'emancipació o noves despeses no previstes, com la qual generarà les eleccions del 20 de novembre, no elevin el dèficit previst per sobre del 6%.

"Això dóna un marge de quatre dècimes en l'Estat", ha explicat Salgado, després d'assegurar que aquesta quantitat servirà "sens dubte" per realitzar els transvasaments de Tresoreria a la Seguretat Social i garanteixen una "capacitat suficient" en l'Administració Central i una situació millor a la pressupostades de cara al tancament de 2011.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1