Dissabte, 15 de octubre de 2011 | 13:28
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Soderbergh i Balagueró es disputen els espectadors amb la mateixa fórmula: la intriga

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de la cartellera
Soderbergh i Balagueró es disputen els espectadors amb la mateixa fórmula: la intriga
14/10/2011 13:06
Steven Soderbergh s'envolta de grans estrelles d'Hollywood en la seva última pel·lícula, ‘Contagio', que competirà en intriga amb 'Mientras duermes', que va inaugurar el Festival de Sitges amb el sempre eficient Luis Tosar de protagonista del film de Jaume Balagueró.
Contagio

Steven Soderbergh reuneix en el thriller 'Contagion' a un elenc d'actors internacionals entre els quals s'expliquen Marion Cotillard, Matt Damon; Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow i Kate Winslet. "Contagion" narra el ràpid progrés d'un virus letal que es transmet per l'aire i mata en qüestió de dies. A mesura que va creixent l'epidèmia, la comunitat mèdica mundial lluita contra rellotge per trobar una cura i controlar el pànic, que s'estén fins i tot més ràpid que el propi virus. Al mateix temps, la gent lluita per sobreviure en una societat que s'enfonsa. El rodatge es va realitzar en diversos llocs del planeta tan diferents com Hong Kong, Macau, Chicago, Atlanta, Sant Francisco, Abu Dhabi, Londres i Ginebra, entre uns altres.

Mientras Duermes

El film dirigit per Jaume Balagueró ens explica la història de César, un jove que treballa com a porter en un edifici d'apartaments. Gràcies a la seva posició, i sense aixecar cap sospita, el nostre protagonista pot controlar tots els moviments i hàbits de cadascun dels veïns de l'immoble. D'aquesta forma i sempre dissimulant amb un somriure pot conèixer els punts febles de tots els que estan al seu al voltant per poder controlar-los. Aviat veurem que l'obsessiu César li agrada jugar amb la vida dels altres, fer-los mal creant situacions que els creuen dolor alterant alguns dels seus hàbits comuns. La nova veïna nouvinguda alº 5 B aviat despertarà en ell les ganes d'engegar un dels seus jocs que en aquesta ocasió se li anirà de les mans fins a tornar-se impredictible. Si no va amb compte, podria fins i tot tornar-se contra ell.

Sin salida

Nathan Harper (Taylo Lautner) tracta de descobrir, al costat de Karen (Lily Collins) la veritat sobre la seva pròpia persona. Quan descobreix la seva foto de bebè en una web de gent desapareguda les coses es compliquen quan sense motiu aparent, Harper és perseguit per agents federals. Des de llavors, haurà de lluitar a vida o mort per trobar la veritat.

El Sueño de Iván

Iván és un nen d'onze anys que és triat per participar en una Selecció Mundial Infantil que es va a enfrontar contra els campions del món de futbol. L'objectiu és recaptar fons i ajudar a les víctimes d'un terrible terratrèmol ocorregut a Àfrica. L'estadi Asteca de Mèxic serà l'escenari del partit més absurd i imprevisible que es recordi en la història del futbol però també, un dels més espectaculars. Al mateix temps, Iván haurà de conquistar a Paula i competir amb Morenilla, un nen del seu col·legi que camina darrere de la mateixa noia, que li treu un cap, i que a més és molt millor jugant al futbol.

One Day (Sempre el mateix dia)

Després de passar un dia junts, el 15 de juliol de 1988, quan tots dos es van llicenciar a la universitat, Emma Morley (Anne Hathaway) i Dexter Mayhew (Jim Sturgess, ) traven una amistat que durarà tota les seves vides. Però tots dos són molt diferents: ella és una noia de classe obrera amb ambicions per millorar el món; ell, un seductor adinerat que ganes de pasar-s'ho bé. Durant els propers vint anys, tots dos s'aniran trobant sempre el 15 de juliol i a poc a poc descobriran que la felicitat sempre la van tenir a l'abast de la mà.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1