Dissabte, 15 de octubre de 2011 | 13:28
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Tarragona derrota a Alexandria

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La ciutat serà seu dels Jocs Mediterranis de 2017
Tarragona derrota a Alexandria
15/10/2011 12:44
tarragona 2017 imagen
Tarragona albergarà els XVIII Jocs Mediterranis en 2017 després de derrotar a Alexandria (Egipte), la seva única rival, en la votació dels membres de l'Assemblea General del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, que se celebra fins a aquest diumenge 16 a l'hotel Hilton de Mersin (Turquia).
Tarragona es converteix a la tercera ciutat espanyola, després de Barcelona en 1955 i Almeria, en 2005, que albergarà els Jocs Mediterranis.

L'edició de 2013 se celebrarà en Mersin i la de 2017, a la capital catalana, del 30 de juny al 9 de juliol.

"En 2017 organitzarem uns Jocs perfectes"

El president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, ha assegurat que els responsables de Tarragona organitzaran el 2017 uns "Jocs perfectes", després de l'elecció de la localitat catalana com a seu dels XVIII Jocs Mediterranis en l'Assemblea del Comitè internacional (CIJM), que se celebra fins aquest diumenge a l'hotel Hilton de Mersin (Turquia).

"Estem molt feliços. S'ha treballat molt en aquesta aposta que ha estat d'aquest Ajuntament, i l'anterior. És un moment d'alegria i el 2017 podrem donar una altra imatge dels Jocs Mediterranis, la que es mereix, i no seran uns bons Jocs, de gran nivell, seran perfectes ", ha dit Alejandro Blanco en una improvisada roda de premsa a l'hotel Hilton.

Blanco ha confessat que la votació ha estat molt dura, ja que "hi havia una prima línia entre la victòria i la derrota".

Ha descartat extrapolar aquesta votació al procés pels Jocs Olímpics de 2020, als quals opta Madrid amb ell com a president, "sí que és molt positiva, perquè s'ha demostrat que hi ha molta gent que dóna suport a Espanya".

Sobre la decisió d'aquest dissabte ha afegit: "És molt important per a Tarragona i per a l'esport espanyol".

Lleida felicita els tarragonins i augura uns "grans jocs"

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros (PSC), ha rebut amb alegria la designació de Tarragona com a seu dels XVIII Jocs Mediterranis el 2017 i s'ha mostrat segur que seran uns "grans jocs", de manera que ha felicitat a tots els tarragonins.

En declaracions a Europa Press, Ros ha felicitat el seu homòleg de Tarragona per l '"èxit" que significa l'elecció, i ha opinat que l'organització de l'esdeveniment representarà una gran millora per a les infraestructures de la ciutat.

Ha recordat que fa uns mesos el consistori lleidatà va aprovar una moció de suport a la candidatura tarragonina, de manera que els dóna tot el seu suport.

Tarragona acollirà els Jocs Mediterranis el 2017 després de derrotar a Alexandria (Egipte), la seva única rival, en la votació dels membres de l'Assemblea General del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, que se celebra fins aquest diumenge 16 a l'hotel Hilton de Mersin (Turquia).

Tarragona es converteix en la tercera ciutat espanyola, després de Barcelona el 1955 i Almeria, el 2005, que albergarà els Jocs Mediterranis.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1