Diumenge, 16 de octubre de 2011 | 15:14
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Els creadors emergents es troben al Festival Pulgas Mix

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda del cap de setmana
Els creadors emergents es troben al Festival Pulgas Mix
14/10/2011 12:42
Aquest cap de setmana no us podeu perdre les darreres tendències del Festival Pulgas Mix, la nova exposició de la Fundació Miró, vinguda directament de la Tate Modern de Londres, ni la visita de Mazoni a la Sala Apolo, entre altres propostes.
Pel que fa a exposicions, per exemple, a la Fundació Miró s'inaugura la mostra "Joan Miró. Escala de l'evasió", vinguda directament de la Tate Modern de Londres, que posa de manifest el compromís polític de Joan Miró envers Catalunya a través de les seves obres.

En teatre, destaquen dues propostes atrevides. Dogville, al Romea, ens transporta a un poble miner que amaga una fugitiva per després maltractar-la. I El biogràf, a la Sala Beckett, parla de les estranyes regles d'una editorial que es dedica a fer biogafies per encàrrec.

En l'apartat musical, la Sala Apolo ens acosta a Mazoni i a Le petit Ramon, que participen al cicle "En persona". A més de sentir les seves millors cançons en acústic, podreu agafar el micròfon i dialogar amb ells. Si en sou fans i teniu els seus discos, no us ho podeu perdre!

I si preferiu anar al cinema, sapigueu que un dels reclams de la cartellera d'aquesta setmana és la darrera pel•lícula de Jaume Balagueró, Mientras Duermes, un thriller psicològic sobre un porter d'un edifici d'apartaments. Luis Tosar dóna vida a aquest personatge obsessionat amb fer mal a les persones que l'envolten, mentre que Marta Etura és la seva nova víctima.

Pel que fa a activitats en família, podeu fer un cop d'ull a les activitats que us proposa el programa "Temps de barri, temps educatiu compartit": contes musicats en directe al Centre Cívic El Sortidor, tallers de hip-hop i una jornada esportiva a l'Institut Bernat Metge amb jocs de pilota com ara el shoot-ball.

I la darrera proposta és el Festival Pulgas Mix, al Convent de Sant Agustí, punt de trobada de creadors emergents del disseny, la moda i la música. Es tracta d'un aparador de tendències i un escenari per a concerts, tallers i tota mena d'activitats creatives.

Més informació a la web de l’ajuntament
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1