Diumenge, 16 de octubre de 2011 | 15:38
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Pedro suavitza el retorn del Barça (2-1)

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Xavi iguala a Migueli amb 549 partits com a blaugrana
Pedro suavitza el retorn del Barça (2-1)
Esports 02/01/2011 21:16
Amb dos gols de Pedro Rodríguez, el Barça ha superat al Llevant, en el partit que significava el seu retrobament amb el Camp Nou després de les vacances de Nadal. Sense Messi, Puyol i Piqué, i amb un equip reajustat per Guardiola amb les novetats de Mascherano i Bojan, al Barça li ha costat doblegar al  disciplinat equip valencià, fins que ha emergit Pedro, efectiu i encertat en una tarda inspirada.
pedro
Els gols de Pedro són capitals pel Barça, que s'ha aferrat a la picardia i l'enginy del canari per resoldre un partit que fins al primer gol havia estat molt travat pels de Guardiola. Dos esclats de l'extrem han permès als blaugrana derrocar la muralla del Llevant, que mai ha perdut la cara al partit i que ha donat més d'un esglai a Víctor Valdés.

Absents Puyol (lesió) i Piqué (sanció), Abidal i Busquets han actuat de centrals improvisats, la qual cosa ha permès a Guardiola alinear a Mascherano com a pivot. El partit ha discorregut embullat, per l'ordenada defensa del Llevant, que ha sabut tancar espais i protegir-se, com abans ho havien fet equips com l'Inter, Hèrcules, Rubin Kazan o el propi Athletic de Bilbao, en la Copa, traient resultats positius en el Camp Nou.

Amb el partit  igualat i empat a zero,  ha estat Iniesta  el que ha pres les regnes del joc. Associat amb Xavi (que amb 549 partits oficials amb la samarreta blaugrana ha igualat el rècord de Migueli ) i amb les esquenes cobertes per Mascherano, el manxec ha estat el motor del seu equip i també ha fet lluir-se a Reina, amb un tret enroscat a gol que el porter ha evitat amb una parada excepcional.

A la segona meitat, el Barça ha mostrat constància i seguretat en les seves pròpies forces, i no ha torçat el seu camí en recerca del gol, que ha arribat aviat. El joc combinatiu i d'elaboració ha tornat a donar-li fruits, amb algunes diagonals de Villa i la verticalitat de Pedro, situat per Guardiola com a fals davanter centre, en la posició que habitualment juga Leo Messi, ahir absent en haver tornat el dia anterior de les vacances.

Només arrencar el segon temps, Pedro, després d'una intel·ligent jugada d'Alves, ha superat amb una fuetada el núvol de jugadors del Llevant per obrir així el forrellat del rival. El camí del triomf s'hi havia obert. Minuts més tard (59'), una altra volea de Pedro, des de la frontal, donava la tranquil·litat al Barça. És el 13º gol del de Tenerife --el vuitè en la lliga--, i la tercera vegada que marca dos gols aquesta temporada. 

A partir de llavors, el setge blaugrana s'ha incrementat. Guardiola ha donat entrada a Thiago, que ha narrejat bé amb Xavi i Iniesta en el joc creatiu. També ha saltat al camp Milito, ovacionat per la graderia i testimoni de luxe del tant de l'honor de l'uruguaià Stuani, amb el que el Levante ha mantingut l'emoció en el partit fins al final.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1