Diumenge, 16 de octubre de 2011 | 15:22
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Si guanyo no em queixaré del que hi ha"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per a Mariano Rajoy "no hi ha toro que no tingui brega"
"Si guanyo no em queixaré del que hi ha"
15/10/2011 15:00
rajoycalla
El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha acusat a l'actual govern socialista d'actuar "amb una frivolitat impròpia d'una nació com Espanya".
Rajoy, com va fer fa una setmana en la jornada de clausura de la Convenció Nacional, va afirmar que hi ha esperança sobre la capacitat que té Espanya de superar aquesta situació, recordant que "ja ho vam fer en 1996 i ho va fer Suárez". Per dur a terme aquesta promesa d'intentar la recuperació econòmica va fer una crida a la col·laboració de tots: "Comptem amb tots, necessitem a tots. A aquest partit es pot apuntar tothom, convidem a tots els espanyols al fet que se sumeixen a aquest projecte. No anem a enganyar a ningú, ni anem a generar falses expectatives, ni a crear frustracions".

El president nacional va afirmar que en aquests dos mesos hi ha diverses cites importants per al futur d'Espanya com és la celebració el proper dia 23 del Consell d'Europa, la reforma de la Política Agrícola Comuna (PAC) i la reducció del dèficit públic.En relació a la qüestió econòmica va demanar la celebració del Consell de Política Fiscal i Financera, com reclamen les Comunitats autònomes governades pel Partit Popular.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1