Diumenge, 16 de octubre de 2011 | 15:29
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Govern maniobra per fusionar l'ACN amb els mitjans de la Diputació

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Reunió dels homes forts de l'operació: Homs i Francesc Pena
El Govern maniobra per fusionar l'ACN amb els mitjans de la Diputació
13/10/2011 12:50
9reunion-acn
EXLUSIVA CATALUNYAPRESS.- El Govern i la Diputació de Barcelona desitgen abaratir al màxim els costos dels mitjans públics, i tenen en ment un procés autènticament revolucionari. Segons ha pogut saber en primícia CatalunyaPress, l’ACN podria entrar a formar part de l’estructura dels mitjans municipalistes.
L’operació es cuina als despatxos més importants del país, els del Palau de la Generalitat, i en la mateixa han participat, com a mínim, el portaveu del Govern, Francesc Homs, principal urdidor de l'operació, i el nou home fort de COM Ràdio, Francesc Pena.

Segons les nostres informacions, l’objectiu de la reunió és tancar els serrells d’una operació que es troba en estat avançat, i que suposarà una autèntica revolució en el panorama mediàtic català: l’Agència Catalana de Notícies, passarà a formar part de l’estructura dels mitjans municipalistes: COM Ràdio, la Xarxa de Televisions Locals i Lamalla.cat.

L’ACN tindria un paper preponderant en aquesta fusió, i el seu actual director, Joan Maria Clavaguera, exdirector d’emissores de Catalunya Ràdio, es podria convertir en director de COM Ràdio o inclús ocupar un càrrec global dins del grup.

‘Conspira’ sense ser nomenat

El cas és que Francesc Pena ‘conspira’ sobre el futur dels mitjans dependents de la Diputació de Barcelona sense haver estat nomenat oficialment per al seu nou càrrec. Fa uns dies, Isidoro explicava en primícia que es va presentar a les oficines de COM Ràdio el 24 d’agost exigint reunir-se amb el director –que es trobava de vacances- i ocupant el despatx del seu antecessor.

L’ERO ja està en marxa


En paral•lel a aquestes reunions, les fonts consultades asseguren que Pena, de qui Homs és el seu principal valedor, ja té dissenyat un Expedient de Regulació d’Ocupació que es presentarà en breu, i que deixarà tremolant les estructures professionals del grup de mitjans.
Martín
14/10/2011
I que esperaven, ara toca posar als seus i canviar tot el que es pugui de la "forma que sigui" per tenir el control. Quan tots estem preocupats per la economía, "ells" que tenen clar com s'han de fer aquestes coses aniran paset a paset per tenir tots els mitjans al seu abast. O per que creieu que ERC volia com sigui per entrar al gover CULTURA, per cults? perquè podien fer una bona tasca pel país? NO PERQUÈ ENTRAVA TV3, i ja se sap si tens els mitjans dius el que vols.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1