Redacció Osona.com | Actualitzat el 16/10/2011 a les 08:50h

La gala d’Osona contra el Càncer recupera el llegendari Duo Ausona

El tradicional sopar de l’entitat reuneix més de 500 persones al Sucre de Vic.

Galeria de fotos (Adrià Costa)

M.Carme Bau i Dolors Roca, aquest divendres al sopar d’Osona contra el Càncer Foto: Adrià Costa

Aquest divendres, 14 d’octubre, i dins de la Setmana Europea contra el Càncer, Osona contra el Càncer va organitzar el tradicional sopar anual a benefici de l’entitat. L’acte va tenir lloc al recinte firal del Sucre de Vic. Hi van assistir més de 500 persones, entre les que hi havia una nodrida representació política i social de la comarca. A l’àpat, s’hi van poder veure cares conegudes, com la del president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca; l’alcalde de Tona, Josep Salom; els regidors de Vic, Xavier Farrés i el Dr. Josep Arimany; o la ninotaire Pilarín Bayés, entre d’altres.

Un dels grans atractius de la vetllada va ser l’actuació del llegendari Duo Ausona, format per Carme Bau i Dolors Roca, que va tornar a pujar a l’escenari després de 40 anys. Aquest duet vigatà va tenir un gran èxit als anys 60 i va arribar a  editar tres discs.

El presentador dels actes del sopar estava previst que fos el periodista Quico Sallés, de Nació Digital. Finalment, però, no va poder-hi assistir per problemes familiars.

A més del Duo Ausona, el sopar va estar amenitzat amb altres actuacions. La primera, “Poesia Jove” a càrrec de Sonia Moya, Khalid el Mokhtari i Biel Barnils, amb acompanyament musical. Després va ser el torn d’M.P.Y. Quartet (música de jazz).

Durant el sopar es va fer el sorteig dels obsequis oferts per les següents cases comercials: Viatges Alemany, Font Electrodomèstics S.L., Perfumeries Júlia, Joieria Isern, Bomboneria Bruni, Trofeus 52, Òptica Estrada, Ca la Teresona, Raquel Sala,  Pretty, Cistelleria Freixanet i Floristeria Aràlia.

Abans del sopar, hi va haver una conferència prèvia a la sala Marià Vila d’Abadal de l’edifici El Sucre de Vic, que va anar a càrrec d’Ariadna Alberch Grau del Col•legi La Salle de Manlleu. La ponent va  ser la guanyadora del premi universitari d’enguany de recerca oncològica,  amb el treball "Leucèmia, difícil però esperançadora lluita”.

Sopar d’Osona Contra el Càncer, aquest divendres al recinte firal El Sucre. Foto: Adrià Costa

Navega per les etiquetes

solidaritatOsona contra el Càncer

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
Predicció Vic
diumenge
8°C  21°C
dilluns
8°C  21°C
dimarts
11°C  26°C
Enquesta
Com hem d’encarar les retallades sanitàries?
      Vots emesos: 84
Entrevista
Vés a: Joan Contijoch: «A les caixes no tots som uns barruts»

Joan Contijoch: «A les caixes no tots som uns barruts»

Entrevista amb l'expresident de Caixa Manlleu, president de la territorial de Manlleu d'Unnim Caixa.

Arxiu històric
Humor
Vés a: Fòrum de criticaires

Fòrum de criticaires

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: