• Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Cicles Formatius

ALTERNANÇA EDUCATIVA PER LA FORMACIÓ DE PROFESSIONALS

Ens recolzem en una titulació amb característiques didàctiques adients per aconseguir els objectius que perseguim, de manera que la titulació del cicle formatiu passa a tenir un interès secundari, més pedagògic que finalista.

Ens interessa l’aprenentatge de les diferents variables dels sectors primari o de matèries primeres, secundari o de transformació industrial de les matèries primeres, i terciari o del sector serveis i vendes. Però de qualsevol àmbit sectorial o de producció.

 

QUÈ VOLEM:

Que cada un dels alumnes adquireixi l’hàbit de saber analitzar les diferents condicions i circumstàncies de qualsevol situació de feina per saber prendre les decisions més encertades a cada entorn professional.

Amb un ambient excepcional de confiança i responsabilitat, bona convivència i valors humans, propis de l’estil educatiu de Camp Joliu.

 

Els alumnes de Camp Joliu troben fàcilment feina en diferents àmbits laborals, més per haver estudiat amb aquest sistema d’aprenentatge, que no pas per la titulació concreta assolida



Els estudis d'FP afavoreixen un més bon salari

Imprimeix PDF

ciclesProp de la meitat de graduats cobren entre 900 i 1.200 euros

Malgrat la crisi, mantenen l'alta inserció laboral

Llegiu-ne més...
 

De la cola del paro al instituto

Imprimeix PDF

En una clase siempre hay grupitos y  en el ciclo de Farmacia – FP de grado medio-del Instituto Terrassa se han formado dos en función de las edades. Por un lado, están los adolescentes, chicos que acabaron la ESO hace poco y decidieron seguir estudiando.

Llegiu-ne més...
 


<<  Octubre 2011  >>
 dl  dm  dc  dj  dv  ds  dg 
       1  2
  3  4  8  9
1011141516
1718192223
242526282930
      

Usuari:
Contrasenya:

Actualitat

EL TRIBUNAL Constitucional admitió ayer a trámite el recurso del PP contra 38 artículos y cinco disposiciones de la Ley de Educación de Cataluña

Llegiu-ne més...