Redacció | Actualitzat el 18/10/2011 a les 11:25h

El PSC diu que els sobresous són culpa de la Generalitat

L'expresident Pujol “no recorda” haver-ho firmat

El PSC contraataca en el cas dels sobresous de la Diputació. Foto: ACN

El PSC ha passat al contraatac pel cas dels sobresous dels alts càrrecs cessats a la Diputació de Barcelona. En aquest sentit, el grup socialista de la corporació provincial argumenta que el decret de 2000 es basava en un de similar dictat per la Generalitat tres anys abans, quan Jordi Pujol era president.

Els socialistes han justificat les “garanties” pel personal funcionari i laboral cessat per “motius voluntaris o aliens a la seva voluntat” i que popularment s'han denominat “motxilles”. En aquest sentit recorden que són totalment legals i que entre la cinquantena de persones acollides a aquest pla no hi ha cap “membre de l'alta direcció” de la corporació cessant després de les municipals.

Cal recordar que Solidaritat va anunciar que denunciaria a la Fiscalia els tres darrers presidents de la Diputació –José Montilla, Celestino Corbacho i Antoni Fogué- per un presumpte delicte de malversació de diners públics. El PSC n'ha evitat cap valoració però en un comunitat assenyalen que cap dels decrets els va signar l'expresident Montilla.

Pujol no recorda haver-ho firmat

L'expresident Jordi Pujol, en una entrevista a RAC-1, ha afirmat “no recordat” haver signat cap decret sobre blindatge de sous de funcionaris tal com sostenen els socialistes. En aquest sentit s'ha limitar a dir que si fos cert el tripartit ho hauria pogut revocar.

Navega per les etiquetes

PSCDiputació de BarcelonaJordi Pujol

COMENTARIS

+0
-0
noms i cognoms
Anònim, 18/10/2011 a les 15:33
Volem veure la llista ! Quants cops hi surt Ana Hernandez??
+2
-0
Noms i cognoms
Anònim, 18/10/2011 a les 15:15
Digueu noms i cognoms d'aquesta cinquantena de persones. Qui són?
+0
-0
com sempre
iguald, 18/10/2011 a les 15:11
casi tots son iguals solament saben omplir-se les butxaques
+6
-1
Esteve, volem la llista dels 56 gangsters del PSC
Anònim, 18/10/2011 a les 13:46
Esteve, si ets digne, has de publicar a tota plana el nom dels 56 mangantes del PSC-LADRONES-ESPAÑOLES; O es que el Sr. Esteve vol tapar als poca-vergonyes? i si hi han alcaldes, també cal que sapiguem el nom dels gansters del PSC-LADRONES-ESPAÑOLES; ja sabem que la fiscalia no farà res mes que tapar les vergonyes a la banda del montilla-paz-dorado!
+4
-0
Hahahahahaha....
"XIST" ?????, 18/10/2011 a les 13:43
I ells, pobrissons, no ho volien, però s'han vist forçats a acceptar-los.
+6
-0
CDC calla com la Fiscalia, per que serà?
Anònim, 18/10/2011 a les 13:39
El PSC, partit de delinquents com el Narcis Serra, el Buida Caixa Catalunya i tothom content, no es pensava que mai a la vida perdria la corrupta Diputació de Barcelona; tothom sap que la Diputació era un niu de lladres socialistes; ara, atrapats, nomes cal que l'Esteve engegui a tota aquesta colla de delinquents a la justicia; o es que CDC es col.laboradora de la banda de delinquents del PSC? Fem net i cap a la presó, els 56 amb l'echaniz al davant!!!
+6
-4
Mentiders...
Blanca, 18/10/2011 a les 13:30
Lladres sociates és culpa vostra!" Votaré CiU per donar-vos pel sac! Em sembla que és el partit que més us dol....I molta gent ahuria de fer igual votar per fotre!
+7
-3
Netejem la inmundicia del PSC
Anònim, 18/10/2011 a les 13:18
L'Echaniz-Iceta està callat!!! Iceta, saps a on es la pasta? Iceta, ben forrat, oi socialista sense vergonya ni dignitat? Iceta, encara no has dimitit del PSC-ECHANIZ-FORRAT!!!
+9
-2
PSCaribe Il.legalització ja; Rubalcaba, diras el nom dels 56 quinquis-psc?
Anònim, 18/10/2011 a les 13:15
Els 56 quinquis socialistes amb nom i cognom i la Fiscalia que surti; o es que paguem impostos per alimentar delinquents comuns? PSC, partit de lladres, delinquents i mafiosos; Com es que la Fiscalia encara no ha detinguts als mafiosos del PSC-LADRONES-ESPAÑOLES? quina vergonya!!!
+10
-1
Hauriem de fer com a Islàndia. Fer dissabte a fons i posar-los a l'ombra
Anònim, 18/10/2011 a les 13:12
Quina barra entre tots plegats, això és amoral!. I encara pretenen tant els uns com els altres que els donem confiança amb els nostres vots. Fàstic és el que produeixen. A aixecar catifes i a la garjola, cony!. Sinò que vingui la Comunitat Europea a fer una auditoria a aquest país de lladres polítics que ens roben a tots nosaltres però també a ells!.
+8
-3
Esquitxar a tothom
Mateu Bonell, 18/10/2011 a les 12:35
Així son els nois del PSC. Ara tot es buscar excusas de mals politics i posan en marxa el ventilador per esquitxar a tothom , per escapar-se del ridicul . Aixó es de lo més masquí mai vist en la polica catalana. De totas maneras , ni així en surtirán ben parats. La investigació ha de continuar fins al final i donar aclariment al public.
+12
-2
Es la política ibèrica
Anònim, 18/10/2011 a les 12:32
A la política hi han bones fe, però son les mínima, per la majaría es una plataforma per conseguir fama, poder, reconeixement i ascensor econòmic. Es així i tot el demés son cuentos. Tot bon polític ha de dir que treballa molt (del tot fals, el que fan es pasar les hores fen trucades i meditant les jugades a fer i especialment consultant els tècnics), també constantment han de fer el teatre de que son més que ningú en la estima de la seva causa. Tot pur teatre. Un polític a Casa nostra, el primer que pensa en les seves garrofes i en tenir una bona propietat i en aprofitar les prevendes del càrrec. Ja que les coses son així i en el mon d´internet, tot auría de ser mes clar en el que es pot fer i el que no es pot fer; els seus sous i les seves incompatibilitats. I especialment, en el tema de les motxilles si son il.legals procesaments i al trullo. I si son inmorals que es treguin. Però tirant de la manta fons. I si en Pujol o en Montilla o en Maragall tenen que veure que pringuin. Ah, i especialment que els expresidents deixin els seus despatxos pero es penón que amb les seves jubilacions a sobre tinguin despaitx i fundació. Aixó només ho pot tenir un President d´Estat i qe jo sàpiga, encara Catalunya no te cap estat propi.
+6
-3
Puntualitzem
Ramon P, 18/10/2011 a les 11:57
Isidre, t'haig de donar la raó en tot excepte en que el PSC hagi governat els darrers SET anys, ells ESTAVEN, que no és el mateix; com els IC-V que van "acampar sosteniblement" als despatxos, els del PSC per osmosis van vegetar al costat dels ecologistes i dels republicans, en un govern que com l'acudit del dentista, es tenien agafats per certes parts i no es movien per no fer-se mal.

Durant 7 anys hem tingut un desgovern, i si el 20-N puja el PP al poder (com tot sembla indicar), podem tenir uns quants anys més d'immobilitat o un salt endavant, depen dels nostres polítics, però vist el panorama no posaria la ma al foc per cap dels trepes.
+16
-4
NO TENIU PERDÓ
Isidre - Valls, 18/10/2011 a les 11:35
És clar, ara, els P$OElerrouxistes engeguen el ventilador per escampar merda a tort i a dret per tapar la seua indecent corrupció.

Ep!...P$OElerrouxistes!, que ha hagut d'haver-hi un canci a la diputació perqué el nou president, de CiU denunciés el saqueig que estabau duent a terme, i si la Generalitat tambè ho feia, cosa que caldrà demostrar, us recordo, com molt be ha fet el President Pujol que els ùltims SET anys vosaltres també heu "governat" la Generalitat.

NO TENIU PERDÓ!.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: