Dimecres, 19 de octubre de 2011 | 11:23
Vostè es troba a: Inici > Política >

Coscubiela adverteix de la "berlusconització" dels mitjans i apunta a David Madí

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'acusa d'exercir de lobby per a interessos privats
Coscubiela adverteix de la "berlusconització" dels mitjans i apunta a David Madí
18/10/2011 17:37
coscubiela
El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions generals, Joan Coscubiela, s'atreveix amb David Madí. Ha alertat que l'ex secretari de Comunicació de CDC i president del Consell Assessor d'Endesa a Catalunya, David Madí, exerceix de lobby del Govern en matèria energètica i mitjans.
En una conferència a la facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull (URL), ha alertat del risc de "berluscanització" de la relació entre la política i els mitjans de comunicació a Catalunya, reivindicant així la defensa que la directora de TV3, Mònica Terribas, va fer en un article de la televisió pública.

Al seu judici, el Govern està limitant el poder dels mitjans públics de la CCRTV treient-los finançament i incentivant a determinats grups privats com Godó, situant a Madí al capdavant d'aquest grup.

Per al candidat ecosocialista, confiar al Govern la defensa i el paper social dels mitjans de la CCRTV és com fiar a la guineu la cura d'unes gallines: "Hi ha massa interessos creuats que posen de manifest que la guineu no té massa interès en què les gallines surtin ben parades d'aquesta situació".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1