Dimecres, 19 de octubre de 2011 | 16:50
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

'Red State' guanya el Festival de Sitges

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un film que fa un retrat de la intolerància nord-americana
'Red State' guanya el Festival de Sitges
15/10/2011 21:36
RESTATESITGES
'Red State', del director Kevin Smith, ha estat guardonada aquest dissabte amb el Premi a Millor Pel·lícula del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, una cinta de terror que ha estat definida pel jurat com a "incòmoda" perquè retrata la realitat nord-americana, la seva doble moral i el fanatisme religiós.
La cinta està protagonitzada per Melissa Leo, John Goodman i Michael Parks --que s'ha fet amb el premi a millor actor-- i explica la història d'un home que, atret per un anunci d'una dona madura que promet sexe en grup, acaba atrapat entre un grup de fanàtics religiosos disposats a batallar contra la líbid de la joventut americana.

El jurat també ha atorgat un premi especial a la innovadora pel·lícula 'Attack the block' i ha reconegut com a millor director al coreà Na Hong-jin per 'The yellow sigui', mentre que en la categoria d'actuació han guardonat al ja esmentat Parks i a Brit Marling per la pel·lícula 'Another Earth', del director Mike Cahill.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1