Dimecres, 19 de octubre de 2011 | 16:34
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Gol a Artur Mas en el Camp Nou

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Sevilla contestarà en la seva samarreta a les crítiques del president català
Gol a Artur Mas en el Camp Nou
Esports 19/10/2011 11:02
Les crítiques d'Artur Mas a l'accent dels andalusos no van agradar gens en el Sud. Alguns no les han oblidat, com la directiva del Sevilla, els jugadors del qual lluiran un lema especial aquest dissabte en la seva visita al Camp Nou.
Samarreta 'orgullosos de ser andalusos'
El Sevilla lluirà la llegenda 'Orgullosos d'Andalusia' en la seva samarreta dissabte que ve en el Camp Nou. En principi, el departament de Màrqueting havia preparat un vídeo, encara que finalment el club ha decidit que amb la samarreta és suficient resposta i que no fa falta aixecar més polèmica.

El club sevillà pot permetre's posar un lema en la samarreta perquè no disposa d'un patrocinador, per la qual cosa la iniciativa no li suposarà cap cost ni ingrés.

D'aquesta manera, el Sevilla vol respondre a Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, qui va enfadar als andalusos en dir que molts tenen un accent difícil d'entendre.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1