Dimecres, 19 de octubre de 2011 | 16:21
Vostè es troba a: Inici > Política >

Nadal deixa a Mas en evidència: "No ho dic jo, ho diu el Cercle d'Economia"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El President es mofa que "un socialista" llegeixi la "bíblia" empresarial
Nadal deixa a Mas en evidència: "No ho dic jo, ho diu el Cercle d'Economia"
19/10/2011 12:22
9mes-parlament
La presentació dels pressupostos i l'informe recentment publicat del Cercle d'Economia han centrat la sessió de control al President Mas. Des del PP, Alicia Sánchez Camacho ha amenaçat amb forçar una qüestió de confiança si es prorroguen els pressupostos.
Per la seva banda, el líder de l'oposició, Joaquim Nadal, ha acusat al Govern de fer retallades "lineals, discrecionals i arbitraris" respecte a les prestacions socials, i li ha etzibat al President, citant un informe recent del Cercle d'Economia, que "només amb austeritat no sortirem de la crisi", per la qual cosa li ha demanat un pla "creïble" amb mesures de reactivació.

Mas s'ha defensat com ha pogut de les acusacions. Ha negat el que ja és gairebé una evidència, és a dir, que el Govern haurà de prorrogar els pressupostos si pretén esperar a que el nou Govern de Madrid detalli la previsió d'ingressos.

Respecte a les retallades i les mesures de reactivació, ha desviat el tema en mostrar-se sorprès que un socialista com Nadal llegeixi la "bíblia" del Cercle d'Economia. Els escarafalls en la bancada socialista han estat immediats, i la resposta ha arribat en Twitter de part de la diputada Rocío Martínez Sampere, que ha acusat a CiU d'aprovació "indeguda del país, la societat civil i alguna cosa més".

Més enllà d'aquest comentari, Mas ha assegurat que el seu Govern ha presentat mesures de reactivació, i ha citat tres: mobilitzar més crèdit de l'ICF, les lleis ómnibus i la reforma de la Formació Professional, que encara no ha vist la llum.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1