Dimecres, 19 de octubre de 2011 | 16:24
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Quintana respon a la polèmica pel castellà: "No sóc cap talibà"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Assegura que alguns busquen una "puresa" molt difícil de trobar
Quintana respon a la polèmica pel castellà: "No sóc cap talibà"
19/10/2011 09:52
9gerard-quintana
El cantant de Sopa de Cabra, Gerard Quintana, ha sortit al pas dels que el critiquen per parlar en castellà amb la seva familia. En declaracions a RAC1, i després de la polèmica, diu que Catalunya “és un país més complex del que volem aparentar”.
Quintana ha assegurat que no és “cap talibà” i que no imposarà a la seva parella i als seus fills que “que parlin una llengua”. “La meva companya, com el meu pare, els costa parlar català”, ha afegit, després que les crítiques per la seva aparició a El Convidat -i també les lloances- es convertissin en Trending Topic de Twitter i fossin un dels temes més comentats del dia.

Respecte a la qüestió més política de la llengua, el cantant ha afirmat sentir “una mica de recança” perquè “si no estem tots junts, farem que la gent es quedi exclosa d’una realitat més complexa del que diuen molts mitjans”. “Vivim una realitat diversa i vull viure amb respecte perquè em respectin. Busquen una mena de puresa que trobaríem a pocs llocs”, sentencia.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1