Carles Jódar | Actualitzat el 17/10/2011 a les 08:27h

Tot plegat, gràcies al 2.0

El que he vist
De totes les propostes que oferia el Kursaal aquests dies n'hi havia que em venien més de gust que unes altres. No estava en els meus plans inicial anar a veure l'obra de teatre "Dues dones que ballen".

En el meu mur del facebook, però, vaig veure un d'aquells missatges que sovint deixa anar el Joan Morros, coordinador del Galliner. El missatge en qüestió dèia: "...és una obra molt recomanable per als amants del bon teatre".

M'agrada deixar-me aconsellar pel Joan Morros i li vaig fer cas. Vaig decidir anar a teatre el diumenge a les 18 hores. Confessaré que a mesura que s'acostava l'hora de sortir de casa, la mandra s'apoderava de mi. Dic això, perquè crec que no estava en la millor actitud per rebre l'espectacle. Però, ai las! vaig sortir molt content d'haver vist una obra intensa, sorprenent i ben interpretada. Suposo que quan el Joan parla del bon teatre, es refereix a aquell que inevitablement t'emociona, aquell teatre que et permet viure sensacions i a la vegada històries sorprenents i a aquell teatre en que dues actrius -en aquest cas Anna Lizaran i Alícia Pérez- són capaces de fer-te creure que tot allò que li està passant al personatge és real. Bon teatre: "Dues dones que ballen".

El que puc anar a veure
Els propers 15 dies el Kursaal té una programació més que complerta. A més dels espectacles de temporada estable que us citem a l'agenda, també hi ha actes gratuïts del cicle "Tocats de lletra", un concert solidari Gospel en favor de la Fundació Oncolliga. És per això que aquesta vegada us animo a consultar la programació a www.kursaal.cat.

Ara bé, no deixaré de fer dues recomanacions per fer país. Es tracta del concert Marley, 30 anys. Un gran espectacle de músics manresans encapçalats per Natxo Tarrés.

Per la seva banda, a la sala petita, hi actuarà una d'aquelles persones que des del teatre amateur ha treballat tant per aquest món, i que està fent les seves aparicions al món professional. Es tracta de l'artesenc afincat a Navarcles, Jaume Costa, que presenta l'irreverent espectacle "Com us deia... el rei està fotut" basat en textos de Serafí Pitarra.

L'AGENDA DEL KURSAAL
SALA GRAN
-Dimarts, 18 d'octubre. Màgic Andreu. 15€ (+65 anys, 6€). 18h. Màgia.
-Divendres, 21 d'octubre. Facemoog. 20€. 22.30h. Teatre.
-Dissabte, 22 d'octubre. Pluja constant. 25€. 22.15h. Teatre.
-Diumenge, 23 d'octubre. Pluja constant. 25€. 22.15h. Teatre.
-Dimecres, 26 d'octubre. Elisir d'Amore. 48€. 21h. Òpera.
-Divendres, 28 d'octubre. Marley, 30 anys. 20€. 21h. Sala Gran.
-Diuemge, 30 d'octubre. Ballet Nacional de Cuba. 18h. Sala Gran.

SALA PETITA
-Dijous, 20 d'octubre. 4t 1a (Quart primera). 12€. 21.00h. Música.
-Dijous, 27 d'octubre. Com us dèia... el rei està fotut. 12€. 21.00h. Teatre.

Navega per les etiquetes

kursaalmentkursaal

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Bages
dissabte
7°C  15°C
diumenge
11°C  17°C
dilluns
13°C  19°C
Enquesta
Quin ha de ser el paper dels mitjans de comunicació respecte la informació de PxC?
      Vots emesos: 169
L'actualitat al #Bages, al minut
Edicions locals

El futur de la sanitat a Catalunya

Pere Culell: La sanitat es va traspassar a Catalunya sabent que era infrafinançada, però amb el desig de gestionar-la des d'aquí. Durant anys...

Estupefacció

Toni Daura: Això és el que m'han provocat dues notícies que no tenen res a veure, però que comparteixen el fet que, quan les coneixes, et deixen...


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: