Dijous, 20 de octubre de 2011 | 10:54
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Catalunya és molt més que dos

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
marta-llorens90x90
Catalunya és molt més que dos
Marta Llorens
18/10/2011 21:19
El PP i el PSOE, els dos partits que sempre fan veure que estan com a gat i gos, han tornat a demostrar que hi ha una cosa en la qual sempre estan d'acord: menystenir la realitat plurinacional d'Espanya i tractar de mostrar una uniformitat que s'allunya de la realitat social. El darrer exemple d’aquesta manera de fer el trobem l’acord per a fer un debat a dos entre Rajoy i Rubalcaba que margina a la resta de partits, però sobretot a CiU i també al PNB.

Aquest serà un debat que no respon a la realitat i molt menys a la necessitat que tindrà el partit vencedor, guanyi qui guanyi, d'arribar a acords amb CiU, no tant perquè els nostres vots siguin decisius -que volem que ho siguin-, sinó perquè la nostra influència, el nostre saber fer i la nostra responsabilitat faran que ens hagin de venir a buscar en moltes ocasions. Venen temps molt difícils i guanyi qui guanyi les eleccions necessitarà moltes vegades el concurs del PNB i de CiU.

Estem convençuts que obtindrem millors resultats que en l'anterior legislatura. Això farà que la nostra veu sigui encara més representativa i més forta a l'hora de defensar els interessos de Catalunya, però també els de la resta de l'Estat, perquè si Catalunya va bé, Espanya anirà be. És per això que aquest debat a dos amaga la realitat, ignora una veu potent a Catalunya, la que significa CiU. És una expressió més del concepte centralitzador i uniforme que el PP i el PSOE tenen d'Espanya i de la realitat espanyola.

Però, malgrat aquesta volutat deliberada de menystenir la pluralitat i d’ignorar les realitats polítiques de Catalunya i del País Basc, sabem que a partir del 21 de novembre la gent no anirà a buscar a Rajoy o Rubalcaba, sinó que ens vindrà a buscar a nosaltres per defensar els seus interessos i per buscar solucions als seus problemes, no només a Catalunya, sinó al conjunt de l’Estat. Perquè si una cosa tenen clara els que busquen solucions a la greu crisi que patim és que en CiU es pot confiar, perquè sempre els ha dit la veritat i sempre ha ofert propostes davant les dificultats.

Marta Llorens, vicepresidenta portaveu d’Unió i directora campanya CiU
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1