Dijous, 20 de octubre de 2011 | 11:07
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Comencen les obres de sanejament de la coberta de l’església de sant Miquel

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Cardona
Comencen les obres de sanejament de la coberta de l’església de sant Miquel
18/10/2011 13:04
Església de sant Miquel de Cardona
La setmana passada van començar els treballs de millora de la coberta de l’església de sant Miquel de Cardona que permetran eliminar les filtracions d’aigua que s’hi havien detectat.
L’execució de les obres, que tenen un pressupost de 20.000 euros, ha estat possible gràcies al conveni de col.laboració signat entre l’Ajuntament de Cardona, la Parròquia de Sant Miquel i la Diputació de Barcelona. L’organisme provincial es farà càrrec del total dels costos de l’obra que es completarà en els proper dies.

Els treballs previstos consisteixen en el sanejament de la coberta de l’església i dels canals de desguàs del temple i la instal.lació d’un nou baixant al costat nord-oest de l’edifici. També es protegiran els coronaments dels contraforts de la façana de ponent a fi d’evitar les humitats.

Restauració de la façana de la plaça Mercat

Per altra banda, l’Ajuntament de Cardona i la parròquia han començat a treballar en el projecte de restauració de la façana de l’església que dóna a la plaça Mercat. La intervenció prevista en aquesta part del temple servirà per aturar el desgast de la pedra i millorar la imatge general de la portalada.

Els serveis tècnics municipals estan avaluant l’abast i els costos que suposarà l’actuació atès que caldrà buscar fonts de finançament per dur-la a terme. De moment, es disposa de poc més de 3.500 euros que es van obtenir amb la venda de les entrades del concert que l’Acadèmia 1750 va oferir el passat mes de juliol al temple parroquial. Aquesta iniciativa va ser impulsada per l’Ajuntament de Cardona, Parròquia de sant Miquel i sant Vicenç, la Fundació Vila Medieval de Cardona i els Amics de la Música i les Arts Escèniques de la Catalunya Central i va registrar un notable èxit de públic.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1