El Barça guanya malgrat el mal dia de Messi

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El València es complica la Champions després de perdre a Alemanya
19/10/2011 22:45
9messi
CatalunyaPress.- Messi no va tenir el seu dia. Dues pilotes al pal i multitud d'ocasions frustrades. Però encara que la mala sort el persegueixi, és capaç d'originar dos gols i donar la victòria al Barça. Mentre, el València va veure com el Bayern Leverkusen remuntava un gol de Jonas i li complica la classificació.
Messi ho va intentar de totes les maneres, però no va ser capaç de batre a Cech. Això si, va poder donar l'assistència a Iniesta perquè inaugurés el marcador en el minut 9. El manxec va traçar una doble paret amb l'argentí per convertir un gol de bellíssima factura.

Després de dos pals i multitud d'intents, Messi va veure com el porter rival li treia un mà a mà, però Villa aprofitava el rebuig per sentenciar el partit, que va tenir poca història, amb el Vktoria Plzen tancat enrere i sense xutar una sola vegada en tot el partit a porta.

L'altre partit del grup es va resoldre amb idèntic resultat a favor del Milan, que va derrotar al Bate Borsinov amb gols d'Ibrahimovic i Boateng.

Derrota del València

Molt feliços semblaven els jugadors del València, que es va avançar a Alemanya amb un gol de Jonas. Però el partit va fer un volt en quatre minuts, en els quals el Bayern Leverkusen va marcar per partida doble, per obra de Schürrle i Sam.

Els valencians es compliquen molt la classificació, ja que amb 2 punts es queden despenjats del Chelsea, capdavanter amb 7 punts, i el Leverkusen, segon amb 6.

Els londinencs han golejat al Genk per 5-0 amb dos gols de l'espanyol Fernando Torres, que sembla que va agafant la forma.