Dijous, 20 de octubre de 2011 | 10:57
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

L'ÀRBITRE HO VA VEURE

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
JOSEP PONS
L'ÀRBITRE HO VA VEURE
Josep Pons
17/10/2011
Una vegada més, s'ha vist clarament com existeix una reticència especial dins del col·lectiu arbitral a l'hora de xiular penals a favor del Barça i mes concretament a Messi quan cau derrocat a l'àrea. Són massa partits i massa faltes per no adonar-se que aquí està passant alguna cosa. Sigui el missatge reiteratiu i pesat de Mourinho, o la pressió sobre el Reial Madrid en general, o potser la força del joc blaugrana que destil·la afalacs allí on va.

Per cert, una vegada més ha quedat molt clar que el Messi de la selecció Argentina, poc té a veure amb el superMessi de FCB. Això ens porta a una clara conclusió i és la que sent sens dubte el millor jugador del món precisa els automatismes i el talent que li ofereixen els seus companys blaugrana.

Messi, que tub que viatjar en la cabina de l'avió en el seu retorn de Veneçuela, sofria com tots els clubs que es veuen obligats a cedir els seus jugadors les respectives seleccions, la injustícia d'aquest dret a pernada que tenen les federacions amb dret als clubs.

Fins a quan els clubs permetran aquest enorme abús? No és casualitat que Vaig picar tornés a lesionar-se es perdrà 5 partits oficials, qui compensa al seu club?

Ja és hora d'una vegada per sempre que els directius dels clubs, facin com ha fet el President del Sion suís i exigeixin la justícia que segons sembla no troben en les respectives federacions. En cas contrari, aquesta complicitat no es pot ni comprendre ni acceptar.


 
antonio
18/10/2011
mal va,os si e,pezamos a quejarnos de los arbitros; en las ultimas temporadas el barça se ha visto claramente favorecdo por los arbitrajes; partidos arascados, faltas cerca dl area o incluso penalris mas que dudosos a favor; penaltis en contra no pitados, jugadores extremadamente antideportivos (alves) saliendose con la suya provocando targetas y expulsiones. eso aqui no se denotaba poruqe el juego era superior a los dmas, incluidos el amdrid; pero ultimamente se esta viendo que hay partidos donde no se domina claramente, el madrid que aprieta y ya empezamos con las escusas tipicas; tenemos el emjor equipo, no les pongamos paños calientes a sus errores. Y lo de mesi, si para ver una falta hay que revisar las imagenes desde cien angulos diferentes, no pretendamos que un tio, a la carrera, pueda ver claramente una jugada, y en caso de duda, no pitan.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1