Dijous, 20 de octubre de 2011 | 11:11
Vostè es troba a: Inici > RSC >

TMB es mou contra el càncer

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Organitza diferents campanyes sobre la malatia
TMB es mou contra el càncer
19/10/2011 11:33
TMB: "Mou-te contra el càncer"
Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha posat en marxa aquest any la campanya "Tria la teva causa", emmarcada dins del Pla director de cooperació i solidaritat, i que va néixer amb la intenció que fossin els treballadors els que decidissin quina havia de ser l'acció social en què la companyia havia de participar. Aquest any, han triat la lluita contra el càncer.
"Mou-te contra el càncer. Tu pots ajudar" és un projecte que es porta a terme de manera conjunta amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC).

Les accions es distribuiran durant el darrer trimestre de l'any, amb un bloc temàtic per mes sota un marc comú. A l’Octubre, es desenvoluparà la campanya "estima't i fes salut". Aquest primer bloc, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea contra el Càncer, organitzada per la FECEC, està dedicat a la prevenció i la difusió d'hàbits de vida saludable.

Al Novembre, en col•laboració amb la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, es treballarà per difondre el missatge que inscriure's com a donant de medul•la òssia no és perillós i pot salvar vides. El lema serà "El càncer es pot curar":

I, finalment, al desembre arribarà "No estàs sol" i "Els nens i els adolescents també tenen càncer", dues campanyes en les quals es defendrà que el paper de les entitats que treballen per atendre les persones malaltes de càncer i per millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies és molt important, per això una de les accions del mes de desembre coincidirà amb la campanya de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), "Posa't la gorra".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1