Dijous, 20 de octubre de 2011 | 10:52
Vostè es troba a: Inici > Política >

Patxi López respon a Eguiguren

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El lehendakari assegura que els socialistes s'han "socarrat sempre" per la pau
Patxi López respon a Eguiguren
19/10/2011 20:41
9patxi-lopez
EP.- El lehendakari, Patxi López, ha assegurat que ha fet "tot el possible per aconseguir la pau i la llibertat a Euskadi" i ha precisat que ha estat la seva "obsessió, des del primer moment, treballar en aquesta direcció". "Espero que Jesús Eguiguren no cregui que la pau o la llibertat s'aconsegueixen amb una conferència", ha agregat.
Amb aquestes manifestacions, López, que s'ha entrevistat a Washington amb el secretari general de l'Organització d'Estats Americans (OEA), José Manuel Insulza, ha al·ludit a les paraules del president del seu partit que aquest dimarts es va mostrar "molt cabrejat perquè en aquest procés he trobat molt poca comprensió" en el seu partit i va afegir que el lehendakari "hauria d'haver-se cremat per la pau".

El secretari general del PSE-EE ha emmarcat les reflexions d'Eguiguen en un àmbit personal i ha negat que aconseguir la pau s'hagi de mesurar en termes de rendibilitat electoral.

"Quan ell diu que hem perdut l'oportunitat d'abanderar o que uns altres es porten el reconeixement, s'equivoca també, perquè portar la pau no pot ser un esforç que es fa per aconseguir vots o no es quin suport electoral", ha manifestat.

"Encara que costi vots"

En aquest sentit, ha apuntat que "portar la pau i la llibertat es fa amb convicció, encara que costi vots i això és el que hem fet sempre", per afegir que encara no ha tingut ocasió de parlar amb Eguiguren.

Preguntat per l'afirmació del president del PSE-EE sobre que se sent "sol" en el seu partit quan defensa l'estratègia de pacificació, ha asseverat que els socialistes l'han "abrigallat sempre".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1