Salvador Cot | Actualitzat el 17/10/2011 a les 23:59h

La retallada silenciosa

Caram, tu, ara han descobert que la Diputació de Barcelona paga sobresous ben generosos a càrrecs i excàrrecs nomenats -i cessats- a dit pels diversos presidents d'aquesta venerable institució. Els ciutadans d'aquest país no ens ho havíem imaginat mai i estem astorats davant d'una revelació que ens sembla impossible venint gent entregada al servei públic com són els nostres polítics.

Encara ens estranya més tenint en compte que cap dels partits de l'oposició no ha sospitat res durant tots aquests anys. I això que cadascun d'ells ha disposat -i disposa- d'assessors de lliure nomenament i amb la dedicació que els permet una compensació salarial d'acord amb la seva vàlua.

En fi, millor tard que mai. Aquesta crisi ha de ser més fotuda del que ens diuen perquè els que manen estan retallant fins i tot per sota de les estores. Aviam si els perjudicats tenen el que han de tenir per sortir a manifestar-se.

COMENTARIS

+6
-0
Ostres Cot, que passa
Anònim, 18/10/2011 a les 20:00
que potser el senyor Toni Aira té la pell molt fina i no se l'hi pot dir segons qué, com per exemple la veritat?
L'hi he posat un comentari i me l'heu censurat. N'he posat un altre queixant-me per la censura i ni tan sols ha aparegut.
La veritat, no m'esperava aixó del Nació Digital. A el Singular es habitual, però aquí?
+2
-1
Quintana
Anònim, 18/10/2011 a les 19:22
Cot, fes brometa sobre el Quintana, per cert fill de un griz de navarra, parli en espanol a la "intimitat".

?O potser es mala publicidad per als separatas?
+4
-1
cirurgia
un senyor antic, 18/10/2011 a les 19:10
Uns dels tractaments heroïcs en medicina es l'amputacio dels membres gangrenats, es fa per salvar la vida, ja que els antibiotics ja no son suficients, dons aci estem, amb organismes publics gangrenats i supuran pus i detritus, dons cal cirurgia i de la major, ens hi va la propia democracia i ja no dic la futura independencia del pais.
+2
-1
Farta
Anònim, 18/10/2011 a les 19:09
A mi m'agradaria deixar la política per els polítics, com quand portu el cotxe al mecànic i un cop arreglat els hi pago el servei i tots contents, m'agradaria dedicar-me a la casa i al treball, però no... aqui sóc, lleguint sobre lleis, pactes, PER, PIRMI, fons monetari, corredors, corrupció, motxilles...

Com és què amb politics no s'els pot perdra de vista sinó te la foten de tort i de dret. Tindriem de fer com amb els professionals d'altres professions que si el servei proveit no es bo s'els hi retorna, o es quedan sense paga per un temps, o s'els acomiada.
I aqui som els ciutadans fent de policies dels nostres propis polítics perque faguin la feina, què ni cobrant els sous què cobran, fan.

Jo vull la independència, però amb un canvi radical del sistema corrupte de duplicitat què tenim ara.
+10
-3
Gràcies SI
Anònim, 18/10/2011 a les 17:59
"L'acarnissament mediàtic que SI pateix li ve de l'obsessió per posar en evidència la buidor dels polítics complaents."

Ho podeu llegir a l'article de Joan Ramon Resina a l'Ara d'avui, "La frivolitat i la mosca vironera".

http://www.ara.cat/ara_premium/debat/frivolitat-mosca-vironera_0_574742526.html

+10
-2
passeu la baieta i no censureu més
PARASITS POLITICS FORA, 18/10/2011 a les 14:23
SEGUR QUE ES MANIFESTEN, DE W.C ENDINS ....
i ara s'ha de passar la baieta per la corrupció a
l'ayuntamiento de barselona que durant anys ha
pagat els capricis mil.lionaris de molts pocavergonyes
que han viscut de la mamella durant 30 anys.
Sobre tot els festivals aquests en CASTEL-PLANO que
obeeixen la cultura de valladoliz i no la d'aqui.
Si volen castellà que se'ls paguin desde CASTILLA !
ni un euro més per pocasoltes CASTELLADRES !! AIXÒ
NO ÉS EL REINO DE CASTILLA, QUE TODO LO PILLA.
+21
-0
PSC-PSOE,30 anys de corrupció als Ajuntaments i Diputacions
Anònim, 18/10/2011 a les 13:49
+4
-22
vaja...
Anònim, 18/10/2011 a les 12:07
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+20
-2
Transparència i càstig per llei
Anònim, 18/10/2011 a les 10:45
Les Diputacions són un cementiri d'elefants i un forat negre. I són d'elecció indirecta, o sigui que els partits hi col.loquen qui volen. Una mostra més del seu omnipresent poder.
Aquesta democràcia que tenim grinyola. Almenys que la crisi serveixi per a canviar el sistema i donar protagonisme a la gent del poble amb llistes obertes, representants locals i transparència a tot arreu. Cal castigar els aprofitats i els malgastadors de diners públics.
Persones honestes i malhonestes n'hi ha a tot arreu, el que no pot ser és que la malversació sigui la norma i la impunitat el resultat. Despertem-nos demòcrates!
+4
-2
malbaratament
Pepitu, 18/10/2011 a les 10:37
Anònimus, gràcies, malbaratament, doncs.
+6
-2
Pepitu
Anònimus, 18/10/2011 a les 09:42
Pepitu, malbaratament coi, malbaratament.
+30
-5
30 anys
Pepitu, 18/10/2011 a les 08:16
Diputació de Barcleona, mes de 30 anys "socialista", gràcies, tot aquest despilfarro, sensa ells no hagués estat possible. Amb molta part, no, amb bastanta part, estem com estem, gràcies a les seva amnera de desfer, perque de fer, en tots aquets anys, ja s'ha vist que poqueta cosa. Ara, la ignorància a seguir votant socialista.
+19
-2
¿Qui u sap...?
Anònim, 18/10/2011 a les 07:39
Miri Sr. Cot, d’això nomes un 5% de la població arriba a assabentar-se.
+5
-5
El càncer de la corrupció
Anònim, 18/10/2011 a les 03:04
Al final resultarà que no és corrupte només aquell que no en té d'oportunitat!
+46
-2
Tot infectat, shock sèptic
Fèlix The Cat, 18/10/2011 a les 01:47
Salvador, tot això és devastador per a la moral dels pobres votants que som nosaltres. Per què aquest escàndol de la Diputació no es coneix fins ara?? Tinc la sospita de que evidentment que era conegut per la oposició ... i no surt fins ara perquè es tracta d'un "avís a navegants": sociates, no toqueu gaire els collons perquè ja veieu que us podem ensenyar les urpes. Està tot podrit, Salvador, aquesta és la trista conclusió.

Per què el senyor Artur Mas no respon contundentment al senyor Guerra quan dispara contra els catalans perquè ens queixem de l'escandalós PER andalús? En Mas ho tindria molt fàcil: "Ud., Sr. Guerra, es quien tomaba aviones Mistère privados que costaban millones del erario público para llegar a tiempo para ver corridas de toros, y era también Ud. quien permitió la corrupción de su hermano Juan Guerra en los despachos oficiales de la Junta de Andalucía". Però en Mas no pot replicar de manera contundent ... perquè el Sr. Guerra li podria recordar "Sr. Mas, su señor padre figuraba en las listas de cuentas opacas en Liechtenstein ... y Ud. no sabía nada??".

Està tot podrit. La política convertida en negoci. En un dels pitjors negocis. Els polítics s'hi foten per a assaltar la caixa i fer-ho tan ràpidament com sigui possible. No es prenen ni la molèstia de dissimular. Jo no em crec allò que sempre es diu, "la majoria dels polítics és gent honesta i només hi ha alguna poma podrida". És a l'inrevés: la majoria de polítics són intrínsecament corruptes, foten mà a la caixa tant com poden, i només una minoria molt molt escassa és mínimament honesta.

Que els voti sa mare. No se'n salva ni un. Són tècnicament incompetents i moralment impresentables. El 20-N ... a passejar que encara fa calor. Que els bombin a tots.

I no sóc "d'esquerra revolucionària", ni "radical", ni "antisistema", ni anarcoide. Ja tinc una edat i em guanyo decentment la vida. Sóc classe mitjana benestant. I ja m'han acabat els diners ... que se'n vagin tots a prendre per on Vostè s'imagina. A Bèlgica porten més d'un any sense govern, i escolti'm ... no el troven pas a faltar. Si no hi ha govern, hi ha menys gent que roba.
+17
-3
No en tenim ni un de sa?
Anònim, 18/10/2011 a les 00:12
Em de renovar tota la classe política catalana, per indignes i ara a mes per lladres.
+31
-9
CiU-Esquerra-PSOE-PP-ICV... són el sistema
Miquel44, 18/10/2011 a les 00:12
Els únics que ho denuncien, Solidaritat.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: «Què preferiries més: un fill homosexual, negre o català?»

«Què preferiries més: un fill homosexual, negre o català?»

El programa “Mujeres y hombres” de Tele 5 entrevista al seu web un “tronista”, i permet preguntes de l’audiència sense cap mena de control



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: