Divendres, 21 de octubre de 2011 | 07:14
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Intimidació és el que fan alguns del govern amb trucadetes"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Joan Ferran torna a la càrrega
"Intimidació és el que fan alguns del govern amb trucadetes"
19/10/2011 13:35
joan ferran
Joan Ferran torna a la càrrega, com havia promès. Presenta unes xifres que, assegura, evidencien que el Govern i CiU apareixen molt més a TV3 que la resta de partits, i assegura que no és ell qui “intimida” als professionals, sinó aquells que fan “trucadetes”.
El diputat socialista presenta al seu bloc unes estadístiques sobre les aparicions de membres del Govern (1 hora i 33 minuts, 19,9% sobre el temps total) i de CiU (59 minuts i un 12,7%) als telenotícies durant el mes de juliol. El temps del PSC es redueix a 49 minuts i un 10,5% del total, mentre que ERC es queda en 38 minuts i un 8,2%.

Ferran també denuncia discriminació a Els Matins, ja que Mas, Trias i l’expresident Pujol van protagonitzar entrevistes de més de 50 minuts –quasi un hora en el darrer cas- mentre que la que va protagonitzar Joaquim Nadal va durar 49 minuts, entre d’altres.

El socialista sosté que "algú ha volgut difuminar la realitat dient que fent públiques aquestes dades es pretén intimidar els professionals. Els professionals ja són prou grandets i saben el què es fan". I sentencia que "intimidació és el que fan alguns del govern amb 'trucadetes'", en resposta a l'acusació de la diputada convergent, Meritxell Borràs, qui aquest mateix dimecres ha assenyalat que Ferran té una "obsessió" amb la CCMA i l’ha acusat de fer "un exercici de provocació i d’intimidació als professionals de la corporació fent llistes de tertulians, entrevistats i programes".
Banca Catalana
20/10/2011
Què hi pinta el Sr. Jordi Pujol, el saquejador d'aquella emblemàtica institució nostra, Banca Catalana, apareguent dia si i dia també a la TV de tots els catalans? Quan tornarà els calés dels seus espolis?
Escàndol a TV3
20/10/2011
Ni a la millor època franquista, el que està succeint amb TV3 d'ençà uns anys. Malbaratament econòmic, corruptel.les, espol de fons públics, negativa praxis professional, i amiguisme vers CiU i l'intocable clan Pujol. Un mal servei que ret al pais
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1