Divendres, 21 de octubre de 2011 | 07:03
Vostè es troba a: Inici > Esports >

"Si a un li diuen que és un inútil i que no val per a això..."

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Del Bosque esclata per la polèmica de la insígnia del Madrid
"Si a un li diuen que és un inútil i que no val per a això..."
18/10/2011 10:54
9del-bosc
Vicente del Bosque, sempre correcte, ha esclatat contra els que han organitzat una campanya contra ell per defensar Florentino Pérez. Assegura que li van dir que era "inútil" i que no valia per al càrrec que ocupava, i que la seva família ho va passar molt malament, fins i tot pitjor que ell.
El seleccionador espanyol va tornar als micròfons de la Ser per parlar sobre la polèmica de la insígnia d'or que pretén concedir-li el Madrid.

"Cadascú tenim la nostra pròpia història. No vull recordar el que va passar, però la meva família ho va passar pitjor que jo. Si a un li diuen que és un inútil i que no val per a això... Deixem-ho... No haig de perdonar res a ningú, cadascú té la seva opinió. És una cosa íntima, ningú es pot posar en el meu lloc, jo també tinc els meus principis i rareses", va assegurar.

Encara no ha decidit si anirà a recollir la insígnia, però té clar que se sent "incòmode" perquè "les paraules que puc dir poden ser mal enteses". " Prefereixo callar, jo no he buscat aquesta situació".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1