Divendres, 21 de octubre de 2011 | 07:18
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Govern ja busca "líders d'opinió" per justificar el 'trossejament' de l'ICS

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un informe del Departament confirma el publicat per CatalunyaPress
El Govern ja busca "líders d'opinió" per justificar el 'trossejament' de l'ICS
19/10/2011 11:14
9boi-ruiz-comissio
El Govern de la Generalitat pretén "reclutar líders d'opinió" per explicar el seu nou model sanitari, que passa, segons va publicar aquest dimarts CatalunyaPress i reafirma El País, per trossejar l'ICS en una vintena d'empreses públiques que es regirien per les regles del sector privat.
El document intern del Departament que lidera Boi Ruiz, i al que ha tingut accés El País, arriba a afirmar que perquè el seu pla arribi a bon terme serà necessari un pla de comunicació per "controlar el missatge" que s'envia als ciutadans, trobar "els millors portaveus" i "reclutar líders d'opinió".

Les dades del document confirmen el que va publicar aquest dimarts CatalunyaPress, és a dir, que l'ICS com a empresa única que gestiona vuit grans hospitals, 286 centres de salut i l'ocupació de més de 40.000 persones podria tenir els dies explicats.

Els sindicats tenen molt clar que això és un pas previ per a la privatització d'una part molt important del pastís, ja que les empreses autònomes que es derivin de l'ICS hauran de gestionar-se segons les normes del sector privat i no tenint en compte les necessitats dels usuaris.

El pla al que ha tingut accés a El País marca un full de ruta d'entre tres i cinc anys.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1