Divendres, 21 de octubre de 2011 | 07:17
Vostè es troba a: Inici > Política >

Enquestes internes del PSOE auguren una reactivació del vot a Catalunya i Andalusia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Hauria calat la idea que la crisi no es resol amb les eleccions
Enquestes internes del PSOE auguren una reactivació del vot a Catalunya i Andalusia
20/10/2011 11:59
9elena-valencià
EP.- L'equip electoral d'Alfredo Pérez Rubalcaba creu que s'ha produït un "punt d'inflexió" en la precampanya i que el PSOE està recuperant part del vot indecís a tota Espanya, i de manera més accentuada a Catalunya i Andalusia.
Segons han informat fonts del comitè electoral del PSOE, aquest canvi de tendència es deu a que l'electorat progressista està començant a respondre als eixos de la campanya de Rubalcaba: denúncia de les retallades massives del PP, defensa de l'Estat del Benestar i dels serveis públics, rebuig a l'acumulació de poder en mans de la dreta i projecte de futur per sortir de la crisi més just i més equilibrat.

Per als socialistes, això ha estat possible perquè, d'una banda, ha calat la idea que la crisi econòmica és global i molt greu, i no resoldrà amb les eleccions i, d'altra banda, perquè els votants estan cada vegada més inquiets pel seu propi benestar i pel futur de les pensions, la salut o l'educació.

De fet, segons les enquestes qualitatives que maneja el comitè electoral, els votants del PSOE poden seguir molests amb el PSOE, però estan més preocupats pel seu futur i el de la seva família.

"Tenim molta gent cabrejada i que no sap si votar-nos però que estem segurs que la recuperarem perquè comença a adonar-se del que està en joc", il·lustren fonts de l'equip electoral.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1