Divendres, 21 de octubre de 2011 | 07:00
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Ferran no s'arronsa i denuncia que el 'pinyol' té "intencions" de privatitzar TV3

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Duríssim amb Homs, de qui diu que confón partit i Govern
Ferran no s'arronsa i denuncia que el 'pinyol' té "intencions" de privatitzar TV3
20/10/2011 17:59
9joan-ferran-parlament
Joan Ferran no s’arronsa i torna a la càrrega, per tercer cop aquesta setmana, contra la politització dels mitjans de la CCMA. El diputat socialista acusa directament al portaveu del Govern, Francesc Homs, i a la resta del ‘pinyol’ de tenir “intencions de privatització”.
Ferran ha escrit el tercer post de la setmana sobre la situació de TV3. En ell assegura que alguns “convergents interessats –o amb interessos propis o aliens- amb els mitjans de comunicació s’han posat nerviosos per les dades publicades en aquest humil blog, diuen que no són certes i que estan manipulades”.

El socialista assegura que totes estan estretes dels informes que elabora el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, i que si s’han posat nerviosos és perquè es posen en perill els seus “interessos de privatització”.

Ferran és especialment dur amb Francesc Homs, de qui diu que “no pot pretendre que assistim al seu show quotidià i televisiu, a la escenificació de tots els papers de l’auca sense que expliquem el grau de confusió que es produeix entre la seva tasca institucional i la partidària”.

“Si Homs pensa que afalagant a Monica Terribas, o lloant els seus articles de premsa, deixarem de denunciar les intencions de privatització que contempla el pinyol de CDC – i Duran Lleida- s’equivoca. L’apoteosi del cinisme polític es dóna quan es diu compartir la vocació de servei públic i es treballa, subterràniament, per beneficiar a amics privats”, sentencia.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1