Divendres, 21 de octubre de 2011 | 07:12
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rajoy adverteix que la tranquil·litat no arribarà fins a la "desmantelación de la banda"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El PP celebra que ETA renunciï a "imposar el seu projecte polític"
Rajoy adverteix que la tranquil·litat no arribarà fins a la "desmantelación de la banda"
20/10/2011 21:12
9Mariano Rajoy a Gènova
Redacció.- El president del Partit Popular i candidat a les properes eleccions generals, Mariano Rajoy, ha celebrat aquest dijous l'anunci d'ETA de renunciar a la violència, però ha advertit que "la tranquil·litat dels espanyols solament serà completa quan es produeixi la el desmantellament de la banda".
En una breu compareixença en la qual ha llegit un comunicat oficial i no ha acceptat preguntes, Rajoy ha assegurat que "acollim amb satisfacció la decisió d'ETA de renunciar a la violència. És una bona notícia que ETA hagi renunciat a imposar el seu projecte polític a través de la mort, la violència, l'extorsió…"

El president popular ha tingut un especial record per a les víctimes del terrorisme, de les quals ha dit que "són i sempre seran el referent moral de la nostra democràcia".

D'altra banda, també ha volgut reconèixer "la labor de totes la forces policials de l'Estat. Al costat d'ells, jutges i fiscals, contra la banda terrorista".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1