vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
ETA CESSAMENT
Creu que és el final definitiu d'ETA?
90 %
10 %
21 vots
Divendres, 21 d'Octubre de 2011
Actualitat

Política

20/10/2011
18:03  h.
Catalunya, País Valencià, Euskadi i Galícia, a favor de reorganitzar el sistema sanitari
Boi Ruiz no vol demagògia amb el model sanitari durant la campanya electoral
Consellers de sanitat
Els consellers de Salut de la Generalitat, la Generalitat Valenciana, Euskadi i Galícia s'han mostrat partidaris en una taula rodona a Esade de reformar el sistema sanitari, més enllà de reduir despeses o augmentar els ingressos.

La introducció del copagament o de taxes suplementàries, a més d'augmentar l'aportació d'impostos, és una de les vies per incrementar els ingressos. L'eficiència tecnològica, la flexibilitat de les plantilles i la reducció de la despesa farmacològica serien les principals apostes per disminuir les despeses.

Però més enllà del balanç econòmic, tots quatre han coincidit que cal mirar de reformular el sistema a llarg termini, perquè els malalts, sobretot els crònics, tinguin una atenció sanitària continuada i no fragmentada.

A més, per augmentar l'eficiència i reduir la despesa pública aposten per reforçar la col·laboració público-privada, amb els proveïdors de fàrmacs, els laboratoris, les empreses tecnològiques i les que presten serveis sanitaris.

Ruiz critica que molts facin "política amb la sanitat"

El conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, ha demanat aquest dijous que el debat sobre el model sanitari no formi part de la batalla de la propera campanya electoral.

Ruiz ha criticat que "molts, en lloc de fer política sanitària fan política amb la sanitat; esperem que no hi hagi barbaritats en la campanya electoral" i que les propostes en matèria sanitària siguin "racionals".
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida