Divendres, 21 de octubre de 2011 | 16:10
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Arquitectura i Jazz, bona combinació per sortir al carrer

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agendal cultural del Cap de setmana a Barcelona
Arquitectura i Jazz, bona combinació per sortir al carrer
21/10/2011 13:16
Descobrir la millor arquitectura gràcies a l'Open House, gaudir de la música dels festivals LEM i de Jazz de Barcelona o sorprendre's amb les darreres exposicions del CCCB i Casa Àsia són algunes de les propostes per a aquest cap de setmana.
Hotels, palaus, apartaments, esglésies i edificis de tota mena es podran visitar aquest cap de setmana amb motiu del festival d'arquitectura 48 h Open House Barcelona. Arquitectes i experts us guiaran per 160 edificis de tota la ciutat.

A més, l'Open House, que és una festival gratuït, inclourà diverses activitats, com ara itineraris, concursos o tallers de dansa i arquitectura. I teniu edificis per visitar en tots els districtes de la ciutat.

Festivals de música

Després d'alguns concerts previs, el Festival Internacional de Jazz de Barcelona comença amb força. L'orquestra de Maria Schneider, el Carles Bellot Quartet i el Neil Cowley Trio actuen aquests dies. A més, tenen lloc els espectacles a ritme de jazz a la Font Màgica de Montjuïc.

Si preferiu altres ritmes menys comuns, aquesta setmana també dóna el tret de sortida el Festival LEM, amb concerts al CaixaForum o el Macba de músics com ara Ted Daniel i Charlie Collins o Murcof i Philippe Petit amb Mark Cunningham.

Exposicions

També us recomanem que visiteu les darreres exposicions de Casa Àsia i el CCCB. Són dues propostes molt diferents però que interessaran als seguidors de tot allò relacionat amb el món de les imatges.

"Japó: el paradís de les mascotes", a Casa Àsia, explora la fascinació nipona per les mascotes i els personatges de manga i anime. Hello Kitty o Mazinger Z en són alguns exemples.

Entre el cinema d'autor i l'art epistolar es mou la proposta expositiva del CCCB. A "Totes les cartes. Correspondències fílmiques" podreu seguir l'intercanvi de missives cinematogràfiques entre sis parelles de realitzadors, entre els quals hi ha Albert Serra, Víctor Erice o Abbas Kiarostami.

Més idees

Les propostes d'oci es multipliquen aquests dies. Al barri del Poblenou té lloc el Festival Escena Poblenou, una cita imperdible per als amants de les arts escèniques, mentre que al Born té lloc el Ribermúsica, que omple de melodies diversos espais d'aquest barri.

A la mateixa zona diumenge té lloc la segona edició de Big Draw, la festa del dibuix, una proposta del Museu Picasso, on artistes i creadors de tota mena imparteixen tallers per a tot tipus de públic.

Trobareu més propostes al web "Cap de setmana" de l’Ajuntament
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1