Divendres, 21 de octubre de 2011 | 16:01
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Felip Puig "no escolta" als mossos

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un sindicat policial acusa al Conseller de no donar "resposta a res"
Felip Puig "no escolta" als mossos
18/10/2011 22:52
9felip-puig-interior
P. Alegre.- L'idil·li de Felip Puig amb els Mossos d'esquadra sembla arribar a la seva fi, ja que comencen a sentir-se veus crítiques amb el Conseller, al que acusen de falta de comunicació i critiquen que els vulgui fer pagar part de la nova armilla antibales que es preveu que utilitzin els agent policials catalans.
Antoni Castejón, portaveu del sindicat policial SME-CCOO, ha assenyalat a CatalunyaPress que "la comunicació –amb el Conseller d'Interior, Felip Puig- és inexistent. Hi ha petites reunions en les quals se'ns remarca que no hi ha pressupost i que s'ha d'estudiar tot", pero res més, afegeix.

Segons Castejón, des de la Conselleria "no estan donant resposta a res" i ha lamentat no haver rebut resposta a la petició per carta d'una reunió a principis de gener amb Felip Puig.

"El Conseller Puig, mediàticament se sap defensar molt bé, sap defensar la imatge del mosso, però la veritat és que, avançar com a cos, no estem avançant gens", ha assenyalat el portaveu de SME-CCOO, qui, això si, ha destacat la millora davant els mitjans de comunicació en comparació amb el Conseller Saura.

L'armilla de la discòrdia

L'últim cas de falta de comunicació s'ha produït amb l'anunci de la Conselleria que continua estudiant com dotar als agents d'una armilla antibales, la qual pretén que sigui sufragada en part pels propis policies, idea que s'hereta de l'anterior Conseller, Joan Saura.

La Consellería, mitjançant un comunicat, assegura que ja hi ha dotacions que disposen d'armilla, i, en aquest sentit, fa referència als vehicles de les unitats de seguretat ciutadana, els quals, segons Castejón, porten "un altre tipus de concepte d'armilla", un més pesat que només es pot utilitzar durant un curt espai de temps i en situacions especials, a causa de la seva incomoditat.

Per al sindicat SME-CCOO, "mosso que trepitja el carrer, mosso que hauria de portar armilla". Això contradiu l'anunci de la Conselleria, que estudia a quines unitats dotar de la nova protecció. "Per a nosaltres, els que sobretot han de portar-ho són els mossos que patrullen, que són els més exposat", afegeix el portaveu sindical.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1