Divendres, 21 de octubre de 2011 | 15:52
Vostè es troba a: Inici > Els Miols d'Isidoro >

Quin parell de golfantes!

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
Quin parell de golfantes!
Els miols d'Isidoro
20/10/2011 21:49
Norman Taurog va dirigir en 1953 a Dean Martin i Jerry Lewis en una deliciosa comèdia que va estar a punt de portar-se un oscar per una de les cançons que tots dos interpretaven en la pel·lícula. En l'argument, tots dos representen papers en els quals fingeixen ser el que no són i a més canten… i molt. El resultat final és que els espectadors es parteixen de riure i passen una bona estona.

Fa una setmana, els nostres diaris, ja saben, CatalunyaPress i PressDigital, publicaven la notícia que després d'una visista fugaç al Palau de la Generalitat, el nostre amic el Terminator portava sota el braç l'ordre que l'Agència Catalana de Notícies i els mitjans de la Diputació estaven destinats a ser fusionats, o si ho prefereixen en llenguatge més fi i delicat: Establirien importants sinergies. Ahir us descrivíem, estimats i soferts gatoadictes de la COM, el monumental cabreig que es va agafar el líder de la Casa Comuna de Taradell en llegir com ens havíem assabentat de la notícia. Com no hi ha dos sense tres, en les últimes hores, a Terrasa, el nostre Jerry Lewis de la comunicació local va escenificar amb el seu baranda en la Genaralitat, Josep Martí, més conegut en els ambients del Partit Popular com "el cambiacamises", una escena de sofà per pixar-se de riure. Un va proposar en públic això de les sinergies per estalviar costos entre els mitjans que ja els vam dir, i l'altre va acceptar, "entre sorprès i agraït", la idea, per incorporar-la immediatament a la seva agenda de treball. És a dir, que el gat tenia més raó que Romanones quan va pronunciar la coneguda frase: ¡Collons quina tropa!

Per si no fos poc el cuidat que tots dos van posar en què no se'ls escapés cap detall, el d'Osona va acudir a la representació, no amb el càrrec que exerceix a la Xarxa i pel qual encara no ha estat nomenat, sinó en representació pura i dura de la Diputació. És a dir, per si de cas, sota el mantell protector de l'"Avi cebolleta", al que la Verge de Montserrat perdoni el paper tant galdós que li estan obligant a fer. Total, que el procés de reformes segueix el seu curs amb absoluta normalitat.

Més dades de l'avanç de la tropa pinyolera cap al triomf final: Els quatre representants triats per l'Ajuntament de Barcelona per al Consell d'Administració que nomenarà oficialment al Terminator, són tots de Convergència i Unió. Es veu que en el Consistori les altres forces polítiques estaven dormides quan es va produir l'elecció, o simplement van passar de la informació local i de la sort que els espera als seus soferts treballadors.

Així que ja saben. Si tenen oportunitat, baixin-se de la xarxa "Quin parell de Golfantes" i gaudeixin del millor cinema de Hollywood. Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.


Miauuuuuu….!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1