Divendres, 21 de octubre de 2011 | 16:11
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Serra va ocultar a la Generalitat que seguia cobrant de CatalunyaCaixa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Segons publica la Gaceta | Això va provocar la dimissió de Casado
Serra va ocultar a la Generalitat que seguia cobrant de CatalunyaCaixa
20/10/2011 09:15
narcis serra
La renúncia de Fernando Casado quan feia poques setmanes que havia pres possessió com a president de CatalunyaCaixa va sorprendre, i no van ser pocs els que el van acusar de fer-ho per diners. Segons desvetlla La Gaceta, tenia motius per sentir-se enganyat.
I és que el llavors conseller d'Economia, Antoni Castells, va prometre a Casado un sou proper als 600.000 euros anuals. No obstant això, posteriorment els seus emoluments van quedar reduïts, i segons assegura el diari d'Intereconomía, va ser perquè l'antic president, Narcís Serra, va ocultar que encara cobrava d'alguns dels seus càrrecs en la caixa.

En concret, havia renunciat als consells de les empreses del grup assegurador de l'entitat, però no als que li corresponien a la caixa a Gas Natural Fenosa i Applus. En funció d'aquestes activitats, segueix percebent més de 250.000 euros anuals, que van ser restats a un Casado que no ho va tolerar.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1