Divendres, 21 de octubre de 2011 | 16:11
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Transgression: segrest exprés a l'espanyola

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de la cartellera
Transgression: segrest exprés a l'espanyola
21/10/2011 14:09
Després d'aparèixer en els diaris fa pocs anys, els segrests exprés donen el salt ara a la gran pantalla, en un film amb molt ritme, 'Transgression'. 'Otra Tierra' i 'Nannerl, la hermana de Mozart' aterren en les cartelleres després d'estrenar-se en els últims festivals amb bones crítiques, mentre que 'Margin Call' reuneix a un gran repartiment.
Transgression

Mathew (Ironside) i Elena (Cucinotta) són un matrimoni que és a punt de viure la pitjor nit de les seves vides. Quatre lladres irrompen a la seva casa a la recerca de diners fàcils. Però les coses no sortiran segons el previst. La tensió i la por s'apoderen de tots, víctimes i botxins. Aviat, la desconfiança, les traïcions i les mentides inesperades sortiran a la llum en el pitjor dels moments

Margin Call

Margin Call està ambientada a l'arriscat món de les altes finances. En ella retrata a les figures clau d'un banc d'inversió durant les jornades prèvies a l'inici de la crisi financera de 2008. Tot comença quan Peter Sullivan (Zachary Cinquè), un analista junior, revela dades que podrien provar la caiguda de l'empresa. Aquesta revelació desencadena una presa de decisions en cadena tant morals com a financeres que produeixen un terratrèmol en les vides dels implicats en l'imminent desastre....

Otra Tierra

Tothom es pregunta què faria si et trobessis amb una altra versió de tu mateix, ¿què et diries? Però, ¿i si tinguessis una altra oportunitat en una vida diferent a la teva? Totes aquestes preguntes sorgeixen als habitants del món, quan gràcies a un experiment de la NASA es troben amb una Terra Paral·lela en la qual hi ha altres jos. Una de les persones que guanya un viatge a aquesta Terra Paral·lela és Rhoda Williams, qui desitjaria canviar moltes coses de la seva vida.

Nannerl, la hermana de Mozart

Mozart va ser el germà famós, però Nannerl, la seva germana, també va ser una nena prodigi. Va ser presentada a les corts europees en companyia del seu germà i després de tres anys de gira l'hereu del Rei Luis XV, el Dofí de França, l'animarà a compondre la seva pròpia música. El problema de Nannerl és que és una dona i com tal no té dret a compondre.

La Voz Dormida

Pepita (María León) és una jove cordovesa de poble. Viatja a Madrid en la postguerra per estar al costat de la seva germana Hortensia (Inma Cuesta), qui està embarassada i a la presó. Durant la seva estada a Madrid, Pepita coneix a Paulino (Marc Clotet), un valencià que lluita al costat del seu cunyat Felipe (Daniel Holguín) a la serra de Madrid. Els dos s'enamoren apassionadament. Però llavors, Hortensia és jutjada i condemnada a mort. L'execució es posposa fins al cap del part. Des de llavors, Pepita intenta per tots els mitjans i en totes les instàncies que condonin l'execució.

El Cambiazo

Mitch (Ryan Reynolds) i Dave (Jason Bateman) eren amics inseparables de nens fins que amb el pas dels anys es van anar allunyant. Un dia es troben i entre copes i copes s'expliquen les seves vides. Dave és un advocat enganxat al treball, casat i amb tres fills, i Mitch segueix solter, és un home nen que treballa de vegades i que mai s'ha lligat a res ni a ningú. Els dos amics creuen envejar la vida de l'altre i mostren el seu desig de canviar les seves vides. Al matí següent, els mons de Mitch i Dave es tornen del revés quan es desperten en el cos de l'altre i perden els papers en gran. Malgrat veure's alliberats de la rutina, no triguen a descobrir que les seves respectives vides no són tan rosades com semblaven. Amb el temps en contra, Mitch i Dave hauran de lluitar per no fer miques a les seves vides abans de trobar la forma de reincorporar-se a si mateixos.

De mayor quiero ser soldado

Pel·lícula que alerta sobre la influència de la violència de la televisió en els adolescents. Álex és un nen de deu anys fascinat per les imatges de guerra i destrucció que veu en la petita pantalla i en els videojocs. Comença a desenvolupar problemes de comunicació amb els seus pares i altres companys de col·legi, per la qual cosa es tanca en si mateix i inventa dos amics imaginaris, l'Astronauta Capità Harry i el seu alter ego, el Sergent John Cluster. Quan la seva mare dóna a llum bessons, Álex comença a sentir-se sol i desatès, el seu pare ho recompensa amb una cosa que sempre havia desitjat: una televisió a la seva habitació. Descobrirà un nou món i se sentirà totalment fascinat per tot el que veu.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1