Divendres, 21 de octubre de 2011 | 16:00
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

TREBALLES A LA PRIVADA? L'ESPE ET REGALA UN PORTÀTIL

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
carme-freixa
TREBALLES A LA PRIVADA? L'ESPE ET REGALA UN PORTÀTIL
Carme Freixa
19/10/2011 19:56
La presidenta de la Comunitat de Madrid, dona que no té inconvenient a passar-se pel folro al mateix president del seu partit, ha indignat, més si cap, al professorat de l'Ensenyament Públic de la seva Comunitat.

Que Esperanza Aguirre, si estiguéssim a EUA, el Tea Party l'hagués fet candidata en lloc de Sara Palin, no hi ha cap dubte. Ho confirma en cadascuna de les seves actuacions polítiques. Amb elles deixa clares les seves preferències per un Estat feble i una xarxa d'empreses privades menjant-se els drets de les persones.

Va començar pel Sistema Públic de Salut i ara està intentant berenar-se l'Ensenyament Públic, encara que sembla que se li està ennuegant gràcies a tantes persones -mares, pares, alumnat, professorat- que conformen "la marea verda".

Poden il·lustrar-se sobre les retallades en Educacion Secundària que estan practicant Donya Espe i la seva Consellera d'Educació a l'unísono en aquest meravellós i il·lustratiu resum
Com Donya Espe vol arribar molt més lluny en el PP no contenta amb tanta retallada a l'Ensenyament Públic per desprestigiar-la, es dedica a castigar a les milers de dones i homes que conformen el professorat públic amb cosetes com aquests cursos que s'organitzen a través d'una Fundació, que mirin vostès si serà casualitat que tenen seu únicament a Màlaga i Madrid, i que discriminen entre professorat de la privada i professorat de la Pública. Una actuació empresarial insòlita que fins ara mai s'hi havia vist i que podem comparar amb l'intent de sexar a l'alumnat per dividir-los en la classe.

La Fundacion Aula_Smart per més que recorris el seu web no pots accedir a qui és qui en el seu Patronat ni a cap nom del seu suposat organigrama, organitza el peculiar 8º curs on-line de NNTT aplicades a l'Educació.
Un curs que el professorat de la privada té subvencionat al 100% amb el regal d'un ordinador portàtil. I si és vostè d'aquestes desgraciades persones que creuen que l'educació és un dret i treballa en la pública doncs haurà d'intentar que la tal fundació li concedeixi una de les 5, sí, han llegit bé, cinc, beques que li donaran també dret a aquest ordinador portàtil. Quins són els requisits per ser la persona agraciada amb una d'aquestes 5 beques no se sap i gairebé millor ni saber-ho, no anem a trobar-nos amb un examen sobre les bondats de la privatització del Dret a l'Educació.

Posada en contacte amb el Ministeri d'Educació se m'ha informat que se li enviarà un escrit a aquesta Fundació advertint que està transgredint els termes del conveni de col·laboració amb el Ministeri, que només els proporciona material de continguts per cursos, i que tenen l'obligació i han d'obrir el curs a tot el professorat independentment d'on exerceixin.
Avui estic contenta; el Ministeri ha demostrat mirar a l'esquerra i els negocis que es gronxen en els afanys privatizadors de Donya Espe i la seva Consellera d'Educació han perdut un bocinet de terreny que ha guanyat #mareaverde un moviment de la indignació per l'Educació Publica que poden seguir a twitter.


Nota de redacció: El curs ja està celebrant-se.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1