Dissabte, 22 de octubre de 2011 | 14:21
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Preparin el paraigua: arriba el primer temporal de la tardor

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A partir del diumenge
Preparin el paraigua: arriba el primer temporal de la tardor
21/10/2011 13:26
9pluja-bcn
El primer temporal d'aquesta tardor arribarà el diumenge a Catalunya amb pluges generalitzades a causa d'una profunda borrasca que afectarà pràcticament a tota la Península.
Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), diumenge a la tarda arribaran a Catalunya pluges generalitzades i persistents, febles i moderades, i poden ser ocasionalment fortes i anar acompanyades de tempesta a les comarques del litoral, prelitoral i pirinenques.

Durant aquest episodi, les temperatures mínimes seran suaus en augmentar entre lleugera i moderadament i les màximes es mantindran sense canvis per tornar a disminuir a partir de dimarts.

A més, el vent bufarà de component est, aportant humitat durant el diumenge i afavorint que les precipitacions previstes siguin abundants, mentre que al pas del front els vents giraran a component oest.

Aquest primer episodi de pluges de tardor suposa un canvi de tendència en el règim pluviomètric del conjunt de Catalunya dels últims mesos, després de dos mesos de precipitacions pràcticament inexistents.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1